11.7 C
Bucharest
Tuesday, February 20, 2024

iPhone 16 ar putea fi mai plictisitor decât Galaxy S24: același design exterior, lentile foto mutate

iPhone 16 va intra în producție de serie cel târziu la mijlocul verii, așa că trebuie să luăm în serios cele mai noi schițe neoficiale, care arată un design iPhone X reîncălzit.

Se pare că Apple și Samsung s-au „culcat pe lauri”, căzând în acea zonă confortabilă a modificărilor selectate după criteriul celui mai mic risc cu putință. Da, nu e o idee rea să nu repari ceea ce nu e stricat. Dar chiar să o ții așa la nesfârșit?

Identificat cu numele de cod “DeLorean”, iPhone 16 aduce câteva schimbări la partea de design, una dintre acestea fiind rearanjarea „aragazului” foto, din organizare diagonală înapoi la verticală. Cum era și la iPhone X.

Nu spunem că vechea „pastilă” verticală nu era potrivită, dar să scoți o cameră foto din aranjament și să faci noua insulă.. pătrată, deși are doar două camere. Ceva nu e bine.

O altă schimbare notabilă este introducerea unei taste volum unificată, Apple renunțând la aranjamentul cu taste individuale pentru creșterea/descreștere a volumului audio, folosit pentru fiecare model iPhone lansat din anul 2010 și până acum. Din nou, modificarea poate fi observată doar pe una dintre randările-candidat, semn că Apple evaluează opțiuni de design dar nu a luat încă o decizie finală.

Revenind la configurația foto, surse apropiate furnizorilor de componente susțin că iPhone 16 ar putea oferi o cameră periscope îmbunătățită, dar care nu modifică si dimensiunea senzorului optic.

Pe lista îmbunătățirilor mai intră și un butonul de captură sensibil la presiunea de apăsare. Spre exemplu, ai putea ajusta nivelul de zoom folosind apăsări ușoare și declanșa funcția de captură cu o apăsare mai energică. De asemenea, o atingere ușoară va declanșa funcția de autofocus, pregătind captura finală a imaginii sau a clipului video.

Doar Action Button este așteptat pe toate cele trei versiuni iPhone 16, butonul dedicat de Captură fiind mai degrabă rezervat echipării de top.

Cât despre opțiunile de culoare, randările furnizate le arată pe primele trei: galben, roz și midnight. Dar probabil că selecția completă va fi una asemănătoare celei folosită cu generația iPhone 15. Privit din față, iPhone 16 nu ar trebui să arate schimbări majore, zvonurile de până acum indicând păstrarea Dynamic island pentru încă o generație iPhone.

Link

- Advertisement -
Latest
- Advertisement -

More Articles

- Advertisement -