37.2 C
Bucharest
Friday, July 12, 2024

Google Wallet extinde versiunea web la încă 13 țări, printre care și România

De acum vei putea folosi cardul bancar înrolat pe Google Wallet și pentru plăți din browserul web, indiferent dacă folosești telefonul cu Android sau PC-ul autentificat cu contul tău Google.

Accesibilă până acum doar pentru utilizatorii din SUA și Japonia, versiunea web a Google Wallet este disponibilă în alte 13 țări – Brazilia, Republica Cehă, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Polonia, România, Spania, Marea Britanie și Ucraina – utilizatorii din aceste regiuni putând accesa metodele de plată salvate, abonamentele (ex. transport în comun) și istoricul tranzacțiilor folosind versiunea web a serviciului de plată administrat de Google.

Google Wallet  oferă în versiunea web o vizualizare detaliată a metodelor de plată, inclusiv carduri de credit și de debit, împreună cu o varietate de servicii la care te-ai abonat, cum ar fi carduri de fidelitate, abonamente la servicii de transport și bilete la concerte. De asemenea, permite utilizatorilor să-și gestioneze metodele de plată și abonamentele, să-și actualizeze setările pentru Wallet și Google Pay și să vadă tranzacțiile recente. Toate astea fără să apelezi la telefonul mobil.

Probabil că de un interes special pentru versiunea web este istoricul detaliat al tranzacțiilor, mult mai ușor de consultat fără limitarea aplicației Android de a afișa doar 10 tranzacții recente. Utilizatorii pot accesa acest istoric după ce își confirmă identitatea prin Google Prompt. Versiunea web include, de asemenea, o pagină cu setări care trimite la diferite preferințe Google pentru gestionarea informațiilor personale.

Principalele funcții Google Wallet for web:

  • Gestionarea metodelor de plată salvate (carduri de credit și de debit)
  • Gestionarea permiselor (carduri de fidelitate, permise de îmbarcare, bilete la concert etc.)
  • Vizualizare și ștergere a codurilor de bare pentru permise
  • Consultare istoric tranzacții recente
  • Accesare setări Google Wallet și Google Pay
  • Accesare diverse preferințe Google

Google Wallet pentru web înlocuiește interfața anterioară pay.google.com, dezvoltată pentru predecesorul Google Pay. Google argumentează că funcționalitatea extinsă va face serviciul Google Wallet accesibil unui public mai larg, permițând utilizatorilor să-și gestioneze finanțele digitale și permisele într-un mod convenabil.

Link

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -
Latest
- Advertisement -spot_img

More Articles

- Advertisement -spot_img