Un nou număr inexplicabil la Românii au talent marca Stevie Starr, omul care înghite aproape orice: „Toată lumea a fost şocată. Eşti o minune“ VIDEO

13Stevie Starr (56 de ani), care se prezintă drept „regurgitator profesionist“ şi are un talent aparte de când era copil, a uluit în semifinala „Românii au talent“. 

Rând pe rând, artistul a înghiţit mai multe lucruri, inclusiv o lamă şi peştişori (pe care i-a scos afară vii!), şi a realizat diverse acţiuni în interiorul stomacului – a tăiat o roşie în două şi a băgat unul dintre peştişori într-un tub. Este singurul om din lume care poate face aşa ceva, potrivit spuselor sale. 

Membrii juriului s-au declarat impresionaţi şi şocaţi în acelaşi timp. 

„Am simţit şocul publicului, toată lumea a fost şocată urmărindu-te. Nimeni nu a putut să înţeleagă, chiar dacă ne explici ce ţi se întâmplă, tot uluitor rămâne. Eşti o minune în această lumea. Şi eu sunt în stare de şoc, oamenii nici măcar n-au mai respirat. Sentimentul e minunat. Tu eşti minunat, neaşteptat, şocant. Eşti grozav“, a fost părerea lui Mihai Petre. 

Florin Călinescu a făcut un nou comentariu cu tentă politică, mărturisind că dacă ar fi posibil l-ar ruga pe Starr să înghită Guvernul României. 

„Eu te-am urmărit şi în alte emisiuni. Mă uimeşte în continuare performanţa ta, nu pot şi nici nu vreau să-mi explic. Dar oriunde ai cutreierat în lumea asta, America, Marea Britanie, Olanda, ce faci tu nu e atât de extraordinar la Bucureşti şi-ţi spun şi de ce: pentru că de 30 de ani noi avem nişte indivizi care înghit tot şi nu ne mai dau nimic. Dacă aş putea, te-aş duce în Piaţa Victoriei să înghiţi o clădire întreagă şi să nu ne-o mai dai înapoi niciodată“.


 

Starr, care este celebru la nivel mondial pentru abilitatea sa ieşită din comun, a crescut într-o casă de copii din Glasgow, Scoţia, unde îşi înghiţea banii de buzunar ca să nu-i fie furaţi. El a apărut în numeroase emisiuni de divertisment celebre, printre care „Tonight Show“ cu Jay Leno, „Late Show“ cu David Letterman, „Late Night“ cu Jimmy Fallon, dar şi la numeroase concursuri, precum „Germanii au talent“, „Britanicii au talent“ şi „Cehii au talent“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Source link