Termenul pentru schimbarea gazonului de pe Arena Națională! Urmează România

1


Gazonul de pe Arena Națională a fost distrus în această vară de concertele susținute de Ed Sheeran și Metallica, astfel că s-a luat decizia de a fi schimbat, dar termenul este foarte scurt. Primul meci de fotbal care va avea loc pe cel mai mare stadion al țării în această tomană este cel dintre România și Spania, la 5 septembrie, în preliminariile Campionatului European din 2020.

Termen de 3 săptămâni pentru schimbarea gazonului de pe Arena Națională

În aceste condiții, compania care se ocupă de schimbarea gazonului de pe Arena Națională are un termen de trei săptămâni să încheie lucrarea pentru ca totul să se prezinte în condiții optime la întâlnirea cu Spania. Lucrările au început deja, însă timpul este foarte scurt și există posibilitatea ca gazonul să nu se prezinte în cele mai bune condiții la mare meci de la începutul lunii septembrie.

Chiar dacă e greu de crezut că lucrările nu vor fi încheiate până la ora meciului cu Spania din preliminariile Campionatului European din 2020, există totuși un mare semn de întrebare în ceea ce privește calitatea gazonului. Există posibilitatea ca acesta să nu se ”prindă” foarte bine în cele trei săptămâni rămase până la disputarea partidei și astfel să sară brazde din el, așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii.

Așa a arătat gazonul de pe Arena Națională la ultimul meci de fotbal jucat acolo: Dinamo – Universitatea Craiova

Arena Națională a arătat deplorabil în mai multe rânduri

Arena Națională s-a prezentat în condiții execrabile în mai multe rânduri, printre care la inaugurarea din 2011 (amicalul cu Franța), la ultimele două derbyuri FCSB – Dinamo (3-3 în iulie 2018 și 1-1 în noiembrie 2018), dar și la întâlnirea cu Serbia din Liga Națiunilor, din octombrie 2018. Ultima dată când gazonul celui mai mare stadion al țării a arătat deplorabil a fost în această vară la meciul de campionat Dinamo – Universitatea Craiova, ultima partidă de fotbal jucată înaintea celor două concerte.

Partida România – Spania, din preliminariile Campionatului European din 2020, se va disputa joi, 5 septembrie, de la ora 21:45. FRF a anunțat că întâlnirea se va disputa cu casa închisă, toate cele 50.000 de bilete fiind epuizate. Selecționerul Cosmin Contra a anunțat o listă preliminară cu 24 de fotbalişti care activează în străinătate pentru meciurile cu Spania și Malta, printre aceștia aflându-se și șase jucători care au participat în această vară la Europeanul de tineret.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!Mai multe stiri