Telefonul cu 16 camere!

17

Când vine vorba de modele de smartphone tehnologia devine tot mai îndrăzneață și aduce mereu noi și noi opțiuni îndrăznețe! Recent, unul dintre cei mai mari producători de telefoane a anunțat ce surpriză pregătește publicului!

Giganții sud-coreeni de la LG au anunțat că au început deja demersurile pentru a face primul telefon smartphone cu 16 camere video!

Pe piață există telefoane mobile cu cel mult patru camere foto, însă cei de la LG vor să aducă un pas important la capitolul inovație cu acest telefon cu 16 camere foto. Concret, un astfel de dispozitiv va fi capabil să facă poze din mai multe perspective, la un singur click.

Un singur click înregistrează 16 fotografii și utilizatorul poate să aleagă pe care le păstrează pentru a le folosi separat sau împreună, într-o singură fotografie mai mare.

Inteligența artificială va putea ajuta utilizatorul să facă rapid modificări importante ale fotografiilor, precum înlocuirea feței unei persoane cu fața aceleiași persoane dintr-o fotografie în care a ieșit mai bine.