TAROM

23

Prima versiune a aplicației este destinată utilizatorilor de telefoane mobile cu sistem de operare Android și permite rezervarea, administrarea și verificarea rezervărilor existente plus obținerea de informații utile cu privire la serviciile TAROM.

Aplicația este deja disponibilă spre descărcare tuturor utilizatorilor de telefoane mobile Android de pe magazinul de aplicații Play.

“Achiziția de bilete on-line reprezintă o tendință în creștere în piață. Noi, prin TAROM app răspundem unor nevoi de simplitate și eficiență. Vrem ca toți pasagerii noștri să știe că în aplicația TAROM îi așteaptă promoții, oferte speciale și multe alte beneficii. 2018 va fi reținut ca anul retehnologizării în TAROM”, a subliniat Werner Wolff, CEO TAROM.

Aplicația este un mix interesant între funcționalități noi și o încorporare a informațiilor deja existente în website-ul TAROM, dar oferă operatorul aerian un plus de apropiere față de pasager. Fiind la prima versiune aplicația, o considerăm una destul de completă, chiar dacă la funcționalitate se mai poate îmbunătăți mult și a se oferi o interfață de navigare mai adaptată utilizatorilor frecvenți care și-ar instala aceste aplicații.