Star Wars Jedi: Fallen Order – release date, trailers and news

8


Țineți-vă la lumina dvs.: există un nou joc Star Wars în dezvoltare, și se numește Jedi: Ordinul căzut.

Revelația a venit într-o manieră surprinzător de scăzută în timpul conferinței EA la E3 2018, în timpul unui interviu cu Vince Zambella, co-fondator al Entertainment Respawn (din faima Titanfall).

Și acum am fost tratați cu o remorcă de teaser, pe care o puteți vedea mai jos. Acesta nu este un joc real, dar vă oferă o aromă a povestirii. Jucătorii își asumă rolul de Jedi-in-ascunzând Cal Kestis, EA și Respawn Entertainment dezvăluit la evenimentul Star Wars Celebration din Chicago.

În timp ce fanii francizei galactice au văzut legături oficiale sub formă de Star Wars Battlefront I și II, noua intrare are un alt fel de focalizare, concentrându-se pe o experiență de un singur jucător mai mult în concordanță cu The Force Unleashed din 2008 – și noi aveți toate știrile concrete și speculațiile sălbatice pe care le puteți dori mai jos.

Treci la subiect

  • Ce este? Un nou joc single-player Star Wars de la creatorii Titanfall
  • La ce mă pot juca? Totul este sigur că o vom vedea pe PS4, Xbox One și PC
  • Când o pot juca? Toamna / toamna 2019

Star Wars Jedi: Data lansării comenzii Fallen

EA a confirmat Star Wars Jedi: Ordinul Fallen va fi lansat în toamna anului 2019 (deci între mijlocul lunii septembrie și decembrie), exact la timp pentru Crăciun.

Star Wars Battlefront I și II au fost lansate pe 17 noiembrie, respectiv în 2015, respectiv 2017, deci este posibil ca ordinul Fallen să cadă la aceeași dată (sau oricum în noiembrie). Având în vedere ferestrele de doi ani dintre fiecare joc, acest lucru poate însemna că un al treilea joc Battlefront este departe.

Acum avem prima vedere corectă la Star Wars: Ordinul Jedi Fallen, mulțumită Convenției de sărbători a Războiului Rece din 2019, în aprilie.

Războaiele secundare: Battlefront II. (Image credit: EA)

Războaiele secundare: Battlefront II. (Image credit: EA)

Star Wars Jedi: Remorci pentru comenzi Fallen

La momentul scrisului, avem o remorcă de teaser, pe care am publicat-o mai sus. Nu arată nici un fel de joc real, dar umple povestea și este mai bine decât nimic. Continuă să verifici Star Wars Jedi: Ordinul căzut de la EA pentru mai multe.

Star Wars Jedi: Fallen Comandă de știri și zvonuri

Războaiele secundare Jedi: Descoperirea ordinului Fallen va fi viu
Știm deja că, pe 13 aprilie, am primit prima noastră vizionare corectă la Respawn Entertainment Star Wars Jedi: Ordinul căzut, ca parte a evenimentului Anual Star Wars Celebration din Chicago.

Dar, din fericire, pentru fanii care nu au putut face trecerea la eveniment, EA a viețuit.

Consultați anunțul de mai jos:

Premiera la nivel de galaxie îl va vedea pe șeful Respawn Entertainment, Vince Zampella și directorul de joc, Stig Asmussen, care dezvăluie detaliile mult așteptate ale Star Wars Jedi: Fallen Order – descrierea evenimentului promițând "câteva surprize în magazin".

Evenimentul va fi livrat pe 13 aprilie la ora 13:30 CDT (ora 18:30 GMT, ora 11:30 PDT, ora 14:30 EDT, ora 14:30 AEDT pe 14 aprilie).

Star Wars Jedi: Jucării ordonate Fallen
Disney a anunțat că produsele Star Wars Jedi: Fallen Order vor deveni disponibile în octombrie 2019, sugerând nu numai că jocul se va lansa în acel moment, ci că compania se așteaptă ca acesta să fie un titlu (sau serie) cu o durată lungă de viață în Războiul de Război.

Războaie de primăvară Jedi: fereastră de eliberare a comenzilor Fallen
"În plus față de Apex Legends, o altă echipă de la Respawn este pregătită să livreze Ordinul Star Wars Jedi: Fallen în această toamnă", a declarat CEO-ul EA Andrew Wilson în timpul unui apel trimestrial Căutând alfa). "Dezvoltarea acestui joc este condusă de fostul director al seriei God of War, cu o echipă de veterani din unele dintre cele mai mari jocuri de aventură din industrie.

Dezvoltarea este în plină desfășurare
"Este foarte departe de dezvoltare, și am petrecut mult timp cu mine recent, joacă spectaculos de bine", a declarat CEO-ul EA, Andrew Wilson, în timpul unui apel trimestrial Căutând alfa). "Acest joc capturează cu adevărat fantezia de a deveni un Jedi și vom avea mult mai multe de împărțit în curând."

Vom începe să vedem mai curând
"Veți începe să vedeți în următoarele câteva luni vizionări ale jocului Star Wars și cred că veți fi sufocați de ceea ce vedeți", a declarat directorul general al EA, Blake Jorgensen, în timpul unui apel trimestrial Căutând alfa). "Am cântat 20 de minute în plus de săptămâna trecută și este excepțională în ceea ce privește nivelul de profunzime polonez, iar ceea ce trăiește în interiorul lumii Star Wars este un Jedi și cred că oamenii vor fi uimiți".

Un Padawan numit Cal?
Potrivit informațiilor zvonite de la o zi de marketing Star Wars (care, evident, și-a făcut drumul Reddit) povestea va avea loc aproximativ cinci ani după Răzbunarea din Sith și va urma supraviețuirea Padawan Cal (via GamesRadar). Acest zvon, de asemenea, afirmă că unul dintre punctele principale de complot ale jocului se va roti în jurul figurii mentorului Cal – o femeie numită Ceres. Ambele nume sunt confirmate acum.

E stabilit după Răzbunarea Sithului
Nu știm momentul exact în care este setat jocul, dar am auzit că va avea loc la un moment dat între Episoadele 3 și 4, după terminarea Răzbunării Sithului, dar înainte de apariția lui Luke Skywalker în New Speranţă.

Acest lucru o plasează după ce Imperiul Galactic a vânat ordinul Jedi de 10.000 de soldați, practic, la dispariție, lăsând doar o mică parte din Jedi în viață (aka Ordinul 66). Cu promisiunea că jocul va fi setat "în vremurile întunecate", se pare că protagonistul nostru Jedi poate fi mai mult vânat decât vânătorul.

Războaiele secundare: Battlefront II. (Image credit: EA)

Războaiele secundare: Battlefront II. (Image credit: EA)

Veți juca ca un tânăr padawan
Pagina oficială a EA pentru Ordinul Fallen specifică că veți juca "un Padawan supraviețuitor", ceea ce înseamnă tehnic a Jedi ucenic mai degrabă decât un maestru complet al Forței. Având în vedere lipsa de mentori de viață la stânga pentru a vă instrui, este posibil Obi-Wan Kenobi sau Yoda – sau unii mai puțin înalt profil Jedi, ca Quinlan Vos – va apărea într-un rol de susținere.

Modul single-player este primul
Respinge co-fondatorul Vince Zambella tweeter despre viitorul joc, descriind-o ca pe o poveste "SP" (single-player). Se pare că o componentă multiplayer nu va fi disponibilă deloc în joc.

Mi se pare îngrijorătoare lipsa de credință
A fost un an groaznic pentru Star Wars, cu Star Wars: o poveste solo luptând în cinematografe și răspunsul negativ al jucătorului la EA Dice Războaie cu stele: Battlefront 2 – în mare măsură ca reacție la folosirea frecventă a microtransacțiilor – încă în memoria recentă.

Jedi: Ordinul Fallen a fost înmânat unui alt studio, deși unul care este încă o filială a EA. Dar Respawn a câștigat mult respect ca și studioul din spatele Titanfall și Titanfall 2, două jocuri de actiune sci-fi apreciate în mod critic, care au jucat împotriva jucătorilor în costume uriașe mecanizate și care au venit cu oferte puternice pentru un singur jucător și multiplayer.

Deci, deși nu am auzit prea multe despre Ordinul Fallen până acum, se pare că jocul este în mâini sigure.

Continuați să verificați aici pentru toate cele mai recente Jedi: Ordinul căzut nEWSSource link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate