Servicii wholesale

19
Vodafone România a încheiat un acord cu Telekom România pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix și TV folosind rețeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane.
„Acest acord reprezintă un pas înainte în implementarea uneia dintre prioritățile noastre principale, și anume extinderea către gospodării și familii. În plus față de oferta comercială existentă, clienții noștri vor beneficia, după implementarea acordului, de pachete convergente, care vor include servicii mobile, servicii fixe în bandă largă și de televiziune, însoțite de aceeași calitate a serviciilor de care se bucură deja în relația cu noi”.
Acord: Vodafone România va lansa servicii de internet fix și TV folosind rețeaua de fibră optică a Telekom din zonele urbane. În urmă cu 2 ani, și Orange a semnat un acord

Cele două companii vor continua să concureze independent pe piață, fiecare dintre acestea urmându-și propriul plan de dezvoltare, în concordanță cu strategiile comerciale și de business autonome.

via: profit.ro