Screen mirroring in Windows 10

13
Microsoft a anuntat ca utilizatorii de telefoane Android vor putea face screen mirroring in Windows 10 intr-un format foarte simplu, doar prin conectarea telefonului la calculator folosind un simplu cablu USB pentru incarcare, sau transfer de date. Android nu permite in acest moment efectuarea de screen mirroring in Windows 10 din cauza faptuluic a Microsoft nu a integrat in mod nativ aceasta functionalitate pentru sistemul de operare.

Desigur ca exista aplicatii terte care permit aceasta functionalitate intre Windows 10 si Android, dar ea nu este la fel de buna precum integrarea nativa pe care americanii intentioneaza sa o ofere, punctul cheie aici fiind compatibilitatea cu toate telefoanele care vor avea o anumita versiune a Android. Android: Asa vei Putea RULA Aplicatii in Windows 10 Android va putea fi controlat in totalitate din Windows 10, cel mai probabil prin aplicatia Your Phone, Microsoft dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a interactiona cu aplicatiile din telefoane fara a-si atinge vreodata dispozitivele.

Android va avea aceasta functionalitate disponibila in Windows 10 cel mai probabil abia anul viitor, iar asta pentru ca abia a fost lansat October 2018 Update si anuntul privind lansarea sa abia a fost facut de catre Microsoft.