Samsung Galaxy S10

19

Galaxy S10+ este modelul de top, echipat cu un ecran mare, sistem de camera dual pe partea din faţă şi livrat şi în versiuni cu spate din material ceramic, care este rezistent la zgârieturi. Acestea din urmă beneficiază şi de configuraţii hardware de top, oferind 8 GB RAM şi 512 GB stocare internă, respective 12 GB RAM şi 1 TB stocare internă. Desigur, telefonul este disponibil şi în varianta cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare, cu spate din sticlă şi opţiuni multiple de culori.

Modelul Galaxy S10 standard pare să fie modelul potrivit celor mai mulţi utilizatori, cu ecran nici prea mic, nici prea mare, acelaşi hardware de top precum S10+, însă limitat la maximum 8 GB RAM şi 512 GB stocare.

Galaxy S10e, un smartphone mai ieftin din gama S10, care integrează acelaşi hardware de top la bază. Diferenţele apar în cazul ecranului AMOLED plat, care beneficiază de rezoluţie Full HD+, camerei foto duale de pe partea din spate şi dimensiunilor reduse. Acesta măsoară doar 5,8” în diagonală şi cântăreşte doar 150 de grame.

via: go4it.ro