Samsung Galaxy A80 vs Galaxy S10: Care este diferența dintre noile nave amiral ale Samsung?

19


Samsung a lansat o colecție de telefoane Galaxy A, iar liderul pachetului este Samsung Galaxy A80, care se mândrește cu o cameră rotativă romantică, precum și cu un ecran mare neîntrerupt.

Dar nu a trecut mult timp de când Samsung a lansat Samsung Galaxy S10, unul dintre cele mai impresionante smartphone-uri pe care le-am văzut vreodată, și la fel ca Galaxy A80 este dotat cu caracteristici de vârf.

Deci, care dispozitiv Samsung este cel mai roman în ceea ce privește noile caracteristici, și care este diferența dintre telefoanele companiei 2019?

Design și afișare

La 6,7 ​​inci, ecranul Samsung Galaxy A80 este semnificativ mai mare decât ecranul de 6,1 inchi al lui Galaxy S10, iar dimensiunea suplimentară este mărită de lipsa unei camere frontale orientate spre A80 pentru a ocupa spațiu, în timp ce S10 are o pumn -sau tăiat din ea pentru acest snapper în colțul din dreapta sus.

Ambele telefoane folosesc tehnologia Samsung Super AMOLED, pentru precizie de culoare neegalată și niveluri ridicate de luminozitate maximă. De asemenea, ambele au un scaner de amprente încorporat în ecran.

Imaginea 1 din 2

Samsung Galaxy S10. Image credit: TechRadar

Samsung Galaxy S10. Image credit: TechRadar

Imaginea 2 din 2

Samsung Galaxy A80. Image credit: TechRadar

Samsung Galaxy A80. Image credit: TechRadar

În ciuda dimensiunii mai mari a ecranului, Samsung Galaxy S10 are o rezoluție mai bună a ecranului, la 1440 x 3040 în locul modelului Galaxy A80 de 1080 x 2400, astfel încât să vă puteți imagina că modelul Galaxy S10 are un număr mult mai mare de pixeli per inch.

Dimensiunile mari ale ecranului se reflectă într-un design mai mare în modelul Galaxy A80, având dimensiunile de 165.2 x 76.5 x 9.3mm, fiind cu o dimensiune mai mare și mai groasă decât modelul Galaxy S10 de 149,9 x 70,4 x 7,8 mm. Puteți simți această diferență atunci când le țineți în mână, deoarece A80 se simte mult mai mult ca un telefon de tip "plus-size".

Ambele au un simt destul de similar "premium", totuși, cu Corning Gorilla Glass fronturi și spate și benzi metalice în între. Ecranul S10 este curbat in jurul marginilor, in timp ce A80 este plat, ceea ce ii poate oferi o margine in ceea ce priveste simturile "premium". De asemenea, ambele au conexiuni USB-C, dar Galaxy S10 are un jack pentru căști pe care A80 nu îl are, deci dacă sunteți atașat la portul de 3,5 mm, S10 poate fi o alegere mai bună.

aparat foto

Camera Samsung Galaxy A80 este probabil cea mai nouă caracteristică a dispozitivului – telefonul are o cameră tripla lentilă pe spate, care poate apărea și se rotește atunci când doriți să luați o auto-auto, ceea ce ar trebui să-l lase să se îmbrace cu o calitate fără precedent dar și pentru alte tipuri de fotografii.

Nu am reușit să transformăm camera în modul portret și să vedem dacă panoul mic din spate apare – indiferent dacă aceste părți în mișcare vor supraviețui uzurii, este ceva ce trebuie să aflăm totuși.

Camera Galaxy A80 de rotație pop-up. Image credit: TechRadar

Camera Galaxy A80 de rotație pop-up. Image credit: TechRadar

Cele trei camere sunt alcătuite dintr-un robot principal de 48MP, 8MP ultra-lat și 3D, iar în telefonul scurt pe telefon, am găsit-o excelentă pentru autofocus și pentru estomparea fundalului, dar va trebui să cheltuim mai mult timp cu receptorul pentru a vedea cât de bun este cu adevărat.

Aparatul foto Samsung Galaxy S10 este un pic mai tradițional, având o matrice distinctă față și în spate. Pe partea din față există un snapper de 10MP, care se comportă destul de bine, dar nu este la fel de bun ca și camera din față Samsung Galaxy S10 Plus, care are un bonus de 8MP asistent.

În partea din spate a modelului Galaxy S10 există un obișnuit de 12MP, teleobiectiv de 12MP și lentilă ultra-largă de 16MP, care realizează fotografii cu detalii deosebite și sunt deosebit de competente pentru a ridica culori puternice. În special, obiectivul teleobiectiv, pe care nu îl veți găsi în Galaxy A80, a fost bun la detectarea adâncimii și la fotografierea la distanță.

Durata de viata a bateriei

Samsung Galaxy S10 de încărcare fără fir inversă. Image credit: TechRadar

Samsung Galaxy S10 de încărcare fără fir inversă. Image credit: TechRadar

În timp ce Samsung Galaxy S10 vine cu o baterie de 3.400mAh, veți primi un pachet de alimentare de 3.700mAh în Galaxy A80, dar ambele ar trebui să vă dureze cu ușurință pe zi.

Deși Galaxy A80 are o baterie mai mare, veți avea de gând să încărcați mai ușor telefonul Galaxy S10, deoarece S10 suportă încărcarea fără fir (și încărcarea fără fir, astfel încât să puteți utiliza S10 pentru a încărca alte dispozitive), în timp ce modelul A80 suportă numai încărcarea rapidă.

Caracteristici și specificații

Din design și din durata de viață a bateriei, se poate părea că Samsung Galaxy A80 este cel mai bun telefon, dar de fapt, veți avea de câștigat interni mai buni de la Galaxy S10. În timp ce modelul A80 are chipset-ul Snapdragon 730, care este un procesor admirabil, S10 are un Snapdragon 855 sau orice Exynos 9820 (în funcție de locul în care te afli în lume), ambele fiind de ultimă oră pot intra într-un chipset chiar acum.

Ambele telefoane au 8 GB de memorie RAM, mai mult de 128 GB de spațiu de stocare și ambele rulează Android 9, ultimul sistem de operare Android, așa că le veți găsi destul de asemănător cu utilizarea și ambele utilizează UI Samsung One, estetic.

Dacă nu împingeți telefonul la limită, cum ar fi să jucați un joc high-end sau folosind o aplicație intensivă, nu veți observa o diferență enormă între telefoane, dar dacă aveți nevoie de fiecare picătură de putere de performanță, puteți atunci Galaxy S10 este cel mai bun telefon.

La pachet

Image credit: TechRadar

Este greu să comparăm cele două telefoane, nu în ultimul rând pentru că nu știm prețul Samsung Galaxy A80, dar nu știm dacă merită prețul pe care îl vei plăti pentru el.

Galaxy A80 este un dispozitiv mai mare – între corpul său mai mare, ecranul și dimensiunea bateriei, este fără îndoială o maimuță ciudată, dar Galaxy S10 are specificații mai bune și, probabil, o încărcare a camerei mai diversă.

Vom ști cu siguranță cum se compară cele două telefoane când vor ieși, dar pentru moment se pare că Samsung Galaxy A80 este omul mare și voluminos, dar lent, față de Samsung Galaxy S10 mic și rapid.Source link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate