Recomandări de cadouri

8

 

Car kit auto bluetooth - Hands Free

Car kit auto Bluetooth – Hands Free

Prima recomandare din lista de cadouri pentru barbati este un car kit de ultima generatie care va usura deosebit de mult convorbirile telefonice si va spori siguranta fiecarei calatorii cu autoturismul. Acest gadget permite conectarea simultana a 2 telefoane, iar calitatea convorbirilor telefonice este ireprosabila. Pe langa sunetul clar si puternic, o alta caracteristica deosebit de importanta a acestui device este autonomia de pana la 16 ore de convorbire continua, asadar sotul sau iubitul tau cu siguranta va tine acest dispozitiv atasat de parasolar de acum inainte.

Casti_Bluetooth_Sport_

Casti Bluetooth sport

Aceste casti concepute pentru sport ofera 8 ore de ascultare continua si se diferentiaza de celelalte modele prin calitatea materialelor din care sunt fabricate si greutatea foarte mica. In plus, functia hands-free si calitatea ireprosabila a sunetului te vor convinge ca acest gadget poate fi cadoul perfect pentru sotul sau iubitul tau.

Mini frigider pentru birou USB

Mini frigider pentru birou USB

O buna recomandare de cadouri pentru barbati nu trebuie sa ia in calcul doar sezonul calduros, astfel incat acest frigider este darul perfect fiindca pune la dispozitie si un mod de iarna. Trebuie doar sa apesi un buton si bautura pe care ai pus-o inauntru, fie aceasta ceai sau cafea, sa fie incalzita pana la temperatura perfecta.