Proxxi

27

Proxxi e un senzor care bâzâie dacă te apropii prea tare de curenți de mare voltaj, iar designul nu-ți stă în cale, deoarece îl porți ca pe ceas. Compania care îl produce a anunțat că deja a vândut toate produsele de evaluare și că se pregătește să livreze brățări de acest fel către GE, Con Edison, Baker Hughes, Schnieder Electric sau ABB.

”Am descoperit că toți muncitorii care lucrează în medii de risc și-ar fi dorit așa ceva”, a declarat Sim, care adaugă că a fost surprins să descopere că gadgetul e cerut și în industrii ca a manufacturii, a petrolului sau a construcțiilor. ”E o problemă de 40 de miliarde de dolari”, a mai adăugat acesta.

Proxxi e un senzor de voltaj care detectează echipamentul aflat sub tensiune. Acesta analizează distanța purtătorului față de un astfel de dispozitiv și notifică utilizatorul dacă zona de atenție a fost depășită, dar și dacă limitele de apropiere au fost trecute.

Gadgetul te avertizează, ca să nu te apropii mai mult decât e sigur. Poți conecta brățara la un smartphone și poți afla și detalii despre curent, ca să știi dacă ai de-a face cu o sursă casnică sau una industrială.