Planificator de trasee pe web de la Sygic

18
Sygic, cel mai important furnizor mondial de aplicaţii de navigaţie prin GPS, anunţă lansarea Planificatorului de trasee pe web, o caracteristică esenţială a hărţii sale online – Sygic Maps. Aceasta permite utilizatorilor să îşi planifice şi să îşi distribuie comod traseul de pe un computer, pentru a-l trimite apoi la aplicaţia de navigaţie prin GPS Sygic pentru dispozitivul mobil.
Sygic Maps, prima hartă online axată pe călătorii, a fost lansată la jumătatea lunii mai a acestui an, iar de atunci, a fost utilizată de peste 100.000 de persoane pentru planificarea propriilor itinerarii. Cu funcţia nou-lansată de Planificator de trasee pe web, Sygic adaugă o dimensiune complet nouă serviciului. Conducătorii auto pot acum să îşi planifice cu uşurinţă traseul acasă pe computer şi să îl trimită pe propriul dispozitiv mobil sau să îl distribuie altor persoane.
„Practic, utilizatorul îşi planifică traseul cu Sygic Maps, după care îl trimite pe propria adresă de e-mail. Când e gata de plecare, e suficient să îşi deschidă căsuţa de e-mail pe telefonul mobil şi să atingă butonul de pornire a navigaţiei. Traseul va fi deschis direct în aplicaţia de navigaţie prin GPS Sygic instalată pe telefonul utilizatorului, astfel că acesta va putea porni imediat la drum, fără alte planificări”, a spus Lukas Nevosad, Vicepreşedinte Călătorii la Sygic. Funcţia de Planificator de trasee pe web va fi apreciată şi de cei care se pregătesc să plece în vacanţă. Pe lângă planificarea traseului, pot utiliza Sygic Maps pentru a elabora un itinerariu complet pentru călătoria lor.
Sygic Maps afişează locurile de interes direct pe hartă, ceea ce facilitează întocmirea planurilor zilnice de călătorie sau simpla salvare a locurilor interesante pentru mai târziu. Site-ul web oferă, de asemenea, ghiduri de călătorie utile, imagini video realiste la 360°, funcţie de căutare hoteluri sau oferte complete de călătorii şi posibilitatea de a cumpăra bilete. Noul Planificator de trasee pe web de la Sygic este disponibil gratuit pe maps.sygic.com.