Dupa ce au testat noul Duster, nemtii de la Motor Sport s-au declarat uimiti de saltul de calitate gasit in interiorul masinii.

“Interiorul nu mai face deloc o impresie ieftina, mai ales ca plasticul nu mai miroase ca o gramada de anvelope arse. Insertiile cromate si dispozitivele de deschidere a usilor, cu aspect metalic, aduc un plus de atmosfera. Un punct de atractie sunt butoanele sistemului de climatizare, incadrate in metal, care ofera un feeling foarte placut. Parca ar fi Audi! Cine ar fi crezut asta?”.

De asemenea, nemtii au remarcat si o imbunatatire clara a calitatii scaunelor, care in vechea generatie au fost foarte criticate.

“Gata cu tortura scaunelor! Nu sunt o opera de arta, dar nu te mai dor toate dupa 150 de kilometri”, a mai scris sursa citata.

Totodata, publicatia germana mai noteaza ca aproape toate butoanele sunt la locul lor in interior, cu exceptia celui de cruise control, care se afla intre scaune.

interior Dacia Duster
“Peste 2 milioane de clienti Dacia au spus ‘Multumesc’ incepand cu 2010, iar acum povestea intra in runda a doua”, mai scrie revista germana.