Orange Smart Home

21

Senzorii și dispozitivele inteligente din oferta Orange Smart Home ajung la un preț total de 753 euro, iar ceea ce avem deja acasă costă aproximativ 463 euro. În total, pentru a vă securiza casa cu tot ce am luat noi în calcul, ar trebui să vă pregătiți un buget de aproximativ 1200 euro.

Apelând la o soluție de supraveghere inteligentă, ai casa la mâna ta și adaugi când și unde vrei noi dispozitive inteligente, în funcție de necesitate. Poți intra în aplicație să coordonezi senzorii, accesezi camerele de supraveghere ori de câte ori dorești și dacă vrei să sperii hoții ai sirena.

În plus, pericolul nu are legătură doar cu hoții. Aceștia sunt doar una dintre ipoteze în cazul securizării casei. Ar mai fi pericolul de incendiu și de inundație, mai ales dacă aveți copiii mici acasă, curioși să încerce diferite experimente sau dacă obișnuiți să uitați obiecte în priză sau lumina aprinsă când plecați de acasă.

Desigur, nu este necesar să cumpărați toate dispozitivele inteligente și toți senzorii în același timp. Puteți începe cu un pachet de protecție standard de 49 euro și un abonament de 10 euro /lună pentru 1 an. Iar pe măsură ce utilizați soluția de supraveghere să cumpărați senzor suplimentari, în funcție de ce considerați necesar.

Auzim în jurul nostru tot mai des sintagma ”smart home”, dar nu înțelegem prea bine acest concept sau ne este frică să îl adoptăm în casele noastre. Noi am ajuns la concluzia că nu trebuie să ne temem de o soluție care are rol de supraveghere, protecție și de îmbunătățire a calității vieții.

*Atenție, însă, o soluție cum este Orange Smart Home nu vă asigură casa împotriva pericolelor, cum nu o poate face nici o firmă de securitate. Pentru aceste cazuri aveți întotdeauna nevoie de o asigurare a locuinței.