RCS&RDS, cel mai important furnizor de telecomunicații din regiune, a introdus în ofertă telefoane premium, care pot fi achiziționate în rate.

Samsung Galaxy Note8 este cel mai puternic smartphone disponibil astăzi pe piaţă. Telefonul are 6GB memorie RAM procesor de 10 nm, ecran de 6,3 inch şi este rezistent la apă şi praf.

Galaxy Note 8 este primul smartphone din portofoliul Samsung echipat cu două camere principale de 12MP, cu stabilizare optică a imaginii (OIS) disponibilă atât pentru obiectivul wide, cât şi pentru teleobiectiv.  Telefonul beneficiază de încărcare wireless, dispune de opţiuni de securizare biometrică şi Samsung Knox, iar cu DeX station devine un computer portabil. Samsung Note 8, considerat cel mai bun telefon din lume, are un preţ de 4.349 de lei. Clienţii pot cumpăra însă acest telefon cu  893 lei, iar apoi pot plăti o rată de 144 lei timp de 24 de luni.

Samsung Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcţia smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel oferă rezultate spectaculoase chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, zoom şi fotografii anti-blur, având procesare îmbunătăţită a imaginilor. Telefonul dispune  de asistentul inteligent Bixby, de sistemul de management al dispozitivelor IoT Samsung Connect, dar şi de suita Samsung Health. Samsung S8 are un preţ de 3.199 lei. Avansul pentru acest telefon de vârf este de 655 lei, iar rata lunară este 106 lei.

Huawei P10 integrează un puternic procesor Kirin 960 şi noua interfaţă EMUI 5.1. Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent şi livrând cea mai bună performanţă multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătăţire de 180% a performanţei şi o creştere de 40% a eficienţei alocării resurselor. Telefonul se încarcă mult mai repede decât alte telefoane fiind dotat cu funcţia Supercharge. Huawei P10 are un preţ de 2.299 lei. Avansul este de 475 lei, iar rata lunară este de 76 lei.