Model Tesla la nivel de intrare 3 disponibil doar ca model de comandă specială

12


Modelul Tesla 3
Miles Branman / Tendințe digitale

Varianta la nivel de intrare pe termen lung promisă a Modelul Tesla 3 care a fost anunțat în 2016 și lansat în martie 2019 nu mai este disponibil prin sistemul de comenzi online al companiei. Șoferii care doresc să-și pună mâna pe versiunea de 35.000 de dolari a mașinii trebuie să plaseze o comandă specială prin apelarea companiei sau vizitând unul dintre magazinele de cărămidă și mortar pe care le păstrează deschise. Vor trebui să plătească și mai mult de 35.000 de dolari.

Compania cu sediul în California a publicat a postare pe blog pe site-ul său oficial pentru a anunța mișcarea. Acesta a explicat că modelul Standard Range Plus sa vândut de șase ori mai mult decât versiunea Standard Range, eliminându-l astfel magazin online simplifică procesul de comandare simplificând portofoliul său. Modelul cu tracțiune pe spate cu rază lungă a dispărut din site-ul companiei din aceleași motive, dar este disponibil și prin comandă specială.

Tesla a actualizat specificațiile mașinii de 35 USD. Gama Standard Model 3 este acum o gamă standard standardizată cu software, cu un interval de conducere mai mic cu 10%, ceea ce înseamnă că poate conduce o încărcare de până la 216 de mile. Compania dezactivează mai multe conforturi ale creaturilor prin intermediul software-ului, inclusiv serviciul de streaming muzical, navigația și scaunele încălzite. Șoferii care cumpără o mașină Standard Range pot plăti oricând să facă upgrade la specificațiile Standard Range Plus. În mod alternativ, cei din versiunea mai scumpă pot cere Teslei să-și scadă autovehiculul prin sistemul său de actualizare (sau, în acest caz, returnare) a aerului și să obțină o rambursare.

În același post, Tesla a anunțat că fiecare model 3 vine acum standard cu suita Autopilot de ajutoare semi-autonome de conducere. "Considerăm că includerea Autopilotului este foarte importantă, deoarece datele noastre indică faptul că șansa unui accident este mult mai scăzută atunci când Autopilot este activat", scrie compania. Transmite costul upgrade-ului către cumpărători, dar reduce prețul autopilotului de la 3.000 $ la 2.000 $.

Site-ul Tesla listă acum varianta Standard Range Plus ca model entry-level Model 3. Începând de la $ 39,500 inclusiv Autopilot; costa 37.500 de dolari înainte ca ultimele modificări aduse structurii de stabilire a prețului mașinii să intre în vigoare, dar autovehiculele care au dorit Autopilot – și majoritatea cumpărătorilor Tesla – ar fi trebuit să plătească 40.500 $. Tesla nu a publicat noul preț al modelului entry-level Model 3, dar factoringul într-o creștere de 2.000 de dolari l-a pus la 37.000 de dolari.

Conducătorii auto pot cumpăra Modelul 3 în totalitate, îl pot finanța sau, începând cu această lună, îl pot închiria direct de la Tesla pentru un termen de 36 de luni. După ce au ales versiunea mașinii pe care o doresc, trebuie să aleagă un contract de leasing de 10.000, 12.000 sau 15.000 de mile anual și să facă o plată în avans de cel puțin 3.000 de dolari. Aproximativ 4.200 de dolari se datorează semnării, deși această sumă variază ușor în funcție de kilometrajul anual selectat. Leasingul unui model 3 timp de 36 de luni cu 3.000 de dolari în jos și o sumă anuală de 10.000 de mile costă 504 dolari pe lună.

Clienții care închiriază un model 3 nu vor avea ocazia să-l cumpere la sfârșitul contractului. Tesla intenționează să adauge autoturisme off-lease în rețeaua sa de rivalizare Uber-rivaling, odată ce dezvoltă o tehnologie complet autonomă care permite modelului 3 să conducă el însuși fără contribuția umană.Source link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate