Mercedes-AMG S65 Final Edition

8

S 65 Final Edition va putea fi recunoscut prin culoarea lucioasă pentru caroserie obsidian black, jantele de 20 de inci cu spiţe multiple, accentele în culoarea specială matt bronze, emblemele AMG pe montanţii C şi terminaţiile eşapamentului finisate cu un negru lucios.

Tapițeria Exclusive din piele neagră Nappa, cu cusături contrastante de culoarea cuprului și cu inserţii din fibră de carbon de înaltă calitate, fac ca această ediţie de adio să fie cu adevărat una specială.

Alte caracteristici individuale includ inserția „AMG Edition” pe volan și o lumină ambientală preconfigurată în culoarea cuprului.

Insigna „One Man – One Engine” vine într-un design special și este finisată într-un negru exclusiv în loc de nuanţa argintie. Cu o putere de 630 CP și un cuplu de vârf de 1.000 Nm, disponibili între 2.300-4.300 rpm, dar şi cu o cutie de viteze automată şi un sistem de tracţiune pe puntea din spate, modelul face 0-100 de km/h în doar 4.3 secunde şi poate atinge o viteză maximă limitată la 300 de km/h datorită unui AMG Driver’s package standard.

Cât costă o astfel de minunăţie de maşină nu s-a anunţat, însă la sigur mai mult decât cei 279.930 de euro ceruţi în ţara noastră pentru un S 65 AMG obişnuit.