LOVITURĂ pentru Vodafone – Taxa de despăgubire percepută în cazul rezilierilor înainte de termen, ANULATĂ de instanță – Stiri pe surse

17Lovitură pentru compania Vodafone. O instanță a anulat taxele percepute de companie în cazurile a doi clienți care au cerut rezilierea contractelor înainte de perioada stabilită.

Doi clienți Vodafone România, al doilea jucător local de telefonie mobilă, au reclamat la Protecția Consumatorului că operatorul telecom le-a cerut să achite despăgubiri pentru că au reziliat abonamentele înainte de expirarea perioadei contractuale minime. În urma controlului efectuat, instituția a constatat că reclamațiile sunt întemeiate, a aplicat companiei de telefonie mobilă un avertisment și a hotărât să anuleze, în iunie 2018, despăgubirile solicitate de operator clienților, al căror cuantum s-a ridicat la 91,67 euro și, respectiv, 376,21 lei, conform Profit.ro.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: ‘Nu înseamnă că e în regulă’

Judecătoria Târgu Mureș și Tribunalul Târgu Mureș au decis, ca prima și a doua instanță, că taxa trebuie anulată, creând astfel un precedent pentru anularea deciziilor de acest tip în instanțe.

 

 Source link