Launcher iOS 12

16
Trebuie să instalezi aplicația Launcher iOS 12, o replică ( la nivel vizual) a sistemului de operare al iPhone . Trebuie să îți dai acordul pentru anumite lucruri. Nu este obligatoriul să accorzi accesul la tot ce cere, dar unele facilități nu o să funcționeze.Alegi wallpaper-ul din colecția pentru iOS 12, apoi trebuie să alegi ca iOS Launcher să fie varianta default pentru ecranul de pornire. Trebuie să îi mai dai acces la notificări și telefonul tău arată deja mai mult ca un iPhone.

Urmează să schimbi centrul de control și să-l faci să arate ca pe cel de la iPhone Xs. Pentru asta trebuie să descarci Control Center iOS 12. Îl instalezi apoi selectezi poziția de unde să apară (stânga, dreapta, jos), mai poți alege mărimea, culoarea.

Trebuie să adaugi gesturile de navigare regăsite pe iPhone X și iPhone Xs și Xs Max. Pentru a face asta instalezi Navigation Gestures – Swipe Gesture Controls!

Trebuie să îi dai acces la categoria Accesibility Service, apoi alegi să ascunzi bara de navigație de jos și gata. Nu uita să debifezi asta dacă vrei să ștergi aplicația și să revii la vechiul sistem de navigare.