Google Phone

11

În urmă cu câteva luni, au apărut primele speculații legate de o temă întunecată pentru aplicația de telefon de pe Android, cea cu care inițiezi apeluri. Cei care au fost dornici să-și instaleze versiunea beta a aplicației Phone au început să posteze online imagini cu noua interfață.

Peste câteva săptămâni sau chiar și câteva zile, dacă testele vor fi încununate de succes, noua aplicație de telefon cu o temă întunecată ar trebui să fie disponibilă pentru oricine. În privința funcționalității, nu ar trebui să te aștepți la schimbări. Toate modificările sunt doar de ordin vizual, iar dacă intri la setări, în secțiunea Display Options, va exista un switch pe care îl poți folosi pentru activarea Dark Theme. Rezultatul se vede în timp real.

Ca bonus, dacă te vei obișnui cu noua temă întunecată, este bine de știut că ar trebui să se reflecte într-o sporire a autonomiei pentru persoanele al căror smartphone folosește tehnologia OLED. Tema implicită cu mult alb de fond generează un consum energetic sporit.

Google-Phone-Dark-Theme