Golf 8

45

Următorul Golf va avea la bord mai mult software decât orice alt Golf. Sistemele de asistență vor fi punctul de referință în ceea ce privește siguranța”, a declarat Karlheinz Hell, șeful de producție al Volkswagen. „Va fi o revoluție!”, a spus și Klaus Bischoff, șeful de design al Volkswagen. Liniile Golf 8 se vor ghida după motto-ul ”Making quality visibile”.

Jurnaliștii de la Autobild au obținut câteva detalii importante legate de mașina geramană. Milioanele de fani din întreaga lume au primit și o veste proastă. Modelul lor preferat dispare după 2020-2025, când Volkswagen se va concentra exclusiv pe modelele electrice.

Golf primește o restilizare de design exterior, două motoare noi, materiale noi pentru interior și o surpriză mare: sistemul de control al gesturilor implementat de Volkswagen pe modelele lansare anul acesta. Prin acest sistem, șoferul și ocupanții mașinii nu mai au nevoie să atingă niciun buton și pot opera funcâiile mașinii doar cu un gest simplu făcut în aer.

Primul Volkswagen Golf a ieșit de pe linia de producție în anul 1974. Cea de-a doua generație Volkswagen Golf a fost fabricată între 1983 și 1992. Golf III a apărut pe piață în 1991 și a fost produs până în 1999. Golf IV a fost fabricat între 1997 și 2004, iar Golf V din 2003 până în 2009 când a fost înlocuit de Golf VI. Acesta a fost produs până în 2012. De atunci, Volkswagen produce cea de-a VII-a generație.

Fanii Volkswagen au aflat cum arată noul Golf 8, dar și când va fi lansat! Oficialii constructorului german au anunțat că producția noului Golf va începe în anul 2019.Nemții de la Volkswagen vor începe mai exact producția noii generații de Golf, cel mai vândut hatchback din Europa, la începutul verii 2019.Cum arată Golf 8 și când îl vei conduce în România. Galerie FOTOCum arată Golf 8 și când îl vei conduce în România. Galerie FOTO