Gadgeturi pentru weekend

6

Gamepad Bluetooth cu suport reglabil

Gamepad-ul PG-9068 se evidentiaza prin conexiunea bluetooth si are un stand pentru pozitionarea oricarui smartphone sau tableta cu o diagonala intre 3.2-6 inch. Este compatibil cu sistemele de operare: Android, Windows XP, Windows 7/8/10. Timpul de joc continuu ajunge pana la 10 ore. Gamepad-ul are design ergonomic pentru joc confortabil si placut, flexibilitate maxima, precizie si confort, usor de controlat.

Gadget pentru weekend – proiector Deluxe 2.0

Daca nu obisnuiesti sa te uiti la TV si nu ai un dispozitiv cu dimensiuni generoase, dar vrei sa faci un maraton de filme pentru weekend-urile ploioase, iti recomandam acest proiector Smartphone Deluxe. Iti va transforma casa in cinematograf, ca sa te bucuri de experienta filmelor pe marele ecran, prin wi-fi, cu ajutorul proiectorului. Dispozitivul este portabil si poate fi luat chiar si in calatorii.

Gadget pentru citit – Kindle

Pentru cei care sunt, mai degraba, niste devoratori de carti decat de filme, si cauta gadgeturi pentru citit in weekend-urile ploioase, ca sa uite de vremea urata, recomandam un eBook, Kindle-ul fiind cel mai avansat din categoria sa. Pagina are aceeasi stralucire ca orice alt obiect din camera, astfel ca nu va fi nevoie de nici o adaptare. Este dotat cu Wi-Fi, ceea ce iti permite sa descarci carti in mai putin de 60 secunde. Acest gadget mic cantareste numai 205 de grame, fiind comod de luat oriunde.

Gadget pentru weekend – boxa portabila Sony

Este o boxa portabila mica, dar care asigura un sunet impresionant, ca sa acopere zgomotul ploii, sau o puteti lua cu voi atunci cand fugiti de vremea rea. Radiatorul pasiv contribuie impreuna cu difuzorul mono la extinderea tonurilor celor mai de jos, dandu-i basului un impuls in ciuda dimensiunii compacte. Indiferent daca ascultati muzica in interior sau afara, relaxati-va deoarece boxa wireless are o rezistenta la apa. Autonomia bateriei ajunge pana la 16 ore.

Telefon Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 are un display Infinity din sticla, care acopera ecranul de la un capat la altul si continua dincolo de marginile telefonului. Camera din spate are 12 MP, air cea frontala e de 8 MP. Telefonul este dotat cu autentificare biometrica, cu recunoastere faciala. Il poti folosi chiar si in conditii de ploaie si praf datorita standardului IP68.

via: wall-street.ro