Gadget-uri care îți fac viața mai frumoasă și mai ușoară

24

FLYTE Light este proiectat în Suedia, pe aceeași bază din lemn de stejar, cenușă și finisaje de lemn de nuc. Folosind LED-uri eficiente energetic, evaluate la aproximativ 50.000 de ore, Flyte promite lumină spectaculoasă, 12 ore pe zi timp de 11 ani!

dccd0f92f8aba1f2ca2225c5a406372b

Cu un design elegant, Vinci devine cel mai ambiţios proiect de căști inteligente standalone, cu procesor Quad-Core ARM Cortex A-7 și WiFi, conectivitate 3G și Bluetooth. Poţi solicita ca Vinci să efectueze un apel, să trimită un mesaj text, să îţi amintească un eveniment sau să-ţi dea indicaţii de direcţie.

Nora

Să presupunem că aveţi un prieten care sforăie. Și tocmai pentru acest prieten, un grup de americani din San Francisco a inventat-o pe Nora.

Adică prima soluţie inteligentă și noninvazivă împotriva sforăitului, proiectată special pentru a opri acest zgomot, înainte ca prietenul vostru să-și trezească, de exemplu, vecinii.

Cu Nora, se renunţă la toate soluţiile chinuitoare antisforăit și, prin simpla așezare a dispozitivului sub pernă, prietenul în cauză se poate bucura de un somn odihnitor. Cât despre capitolul design și eficienţă, Nora primește toate punctele.

Fitbit Versa

Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat până în prezent de Fitbit și vine cu funcţionalităţi precum monitorizarea activităţilor fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn (cea mai utilă aplicaţie în opinia mea), antrenamente video și acces rapid în contul Deezer.

Autonomia mare a bateriei (pe testate, aproape patru zile) și noua platformă pentru monitorizarea sănătăţii feminine fac din Versa un instrument pe cât de cool, pe atât de util. Fitbit Versa este și un produs versatil, putând fi purtat în orice moment al zilei.