Gabriela Firea îi dă în judecată pe Nicuşor Dan şi Roxana Wring. „Am ales singura cale pe care o mai avem la dispoziţie pentru a opri manipularea”

7Gabriela Firea transmite într-un comunicat de presă citat de Digi24 că cei doi „au făcut publice, în mod repetat, afirmaţii false, calomniatoare, la adresa Primarului General şi a Primăriei Municipiului Bucureşti, în presă şi prin intermediul reţelelor de socializare online”.

Primarul a mai explicat că cei doi au avut o campanie de defăimare şi că a ales „singura cale pe care o mai avem la dispoziţie” pentru a opri manipularea publică.

„Este mai mult o acţiune de interes public decât una privată: încrederea populaţiei în instituţiile statului poate fi afectată cu uşurinţă prin răspândirea în spaţiul public a unor informaţii eronate. În cele două speţe, ca şi cu alte ocazii peste care am trecut, se aduc acuzaţii total nefondate faţă de acţiuni municipale, fără nicio probă care să le susţină. Practicarea unor astfel de campanii defăimătoare, prin care se transmite în mod repetat că Primăria…Source link