Administrabil

Ron500
 • Durata: 5-7zile

 • Administrabil: da

 • Avans: 50%

 • Pagini: <10

 • Imagini/pagina: <7

 • Formular De Contact: da

 • Formular Comanda: da

 • Google Maps: da

Magazin Online

Ron750
 • Durata: 5-10 zile

 • Administrabil: da

 • Avans: 50 %

 • Pagini: maxim 10

 • Produse introduse: maxim 10

 • Formular De Contact: da

 • Formular Comanda: da

 • Google Maps: da

Introducere date

Ron1.5/produs
 • Pretul/produs poate suferii modificari (plus/minus) in functie de cantitatea de date care trebuie introdusa pentru fiecare produs sau in functie de numarul de produse introduse.

Cere Oferta

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Site de prezentare este cel mai ieftin pachet de servicii web design si este destinat celor care doresc un website simplu, neadministrabil dar care sa le asigure prezenta online. Desi pretul pachetului de servicii incepe de la 300 lei, site-urile realizate sunt responsive, vin cu optimizare on page seo astfel incat sa fie bine vazute de Google. De asemenea, la cererea clientului, se poate face conexiunea cu Google Analytics, in modgratuit in asa fel incat activitatea ultilizatorilor pe website sa fie usor de urmarit.

Pret estimativ: 300 ron
Durata: 5 zile
Administrabil: nu
Avans: 50 %
Pagini: maxim 10
Imagini/pagina: maxim 7
Formular De Contact: da
Formular Comanda: da/nu
Google Maps: da

Prin site administrabil se intelege un website ce are panou de administrare si in care beneficiarul are posibilitatea de a modifica continutul fara a avea nevoie de cunostinte avansate in materie de web design. Pretul pachetului de servicii incepe de la 500 lei, site-urile realizate suntresponsive, vin cu optimizare on page seo astfel incat sa fie bine vazute de Google. De asemenea, la cererea clientului, se poate face conexiunea cu Google Analytics, in mod gratuit in asa fel incat activitate ultilizatorilor pe website sa fie usor de urmarit. In cele mai multe cazuri platforma folosita este WordPress, platforma extrem de prietenoasa si usor de utilizat.

Pret estimativ: 500 ron
Durata: 5-7 zile
Administrabil: da
Avans: 50 %
Pagini: <10
Imagini/pagina: <7
Formular De Contact: da
Formular Comanda: da
Google Maps: da

Magazinul online este una dintre cele mai puternice unelte disponibile online! Pachetul include crearea si implementarea unui design pe una dintre cele mai performante platforme din domeniu (OpenCart v1.5). Pe langa platforma si designul in sine se poate realiza si conexiunea cu un provider de plati online, cu cardul, altul decat PayPal, care vine initial cu aceste platforme dar nu e foarte folosit in Romania. De asemenea site-urile create sunt responsive si au optimizare seo.

Pret estimativ: 750 ron
Durata: 5-10 zile
Administrabil: da
Avans: 50 %
Pagini: maxim 10
Produse introduse: maxim 10
Formular De Contact: da
Formular Comanda: da
Google Maps: da

Pentru antrepenorii care doresc sa isi deschida un magazin online sau au deja unul dar nu au timp sa introduca produsele in magazinul online/catalogul de prezentare, am creat serviciul de introducere date in magazinul/catalogul online.

Pretul/produs este de 1.5 lei dar poate suferii modificari (plus/minus) in functie de cantitatea de date care trebuie introdusa pentru fiecare produs sau in functie de numarul de produse introduse.Preturile difera in functie de cantitatea de date care trebuie introdusa pentru fiecare produs, de cele mai multe ori preturile fiind diferite de la proiect la proiect.
Datorita situatiilor diferite de la proiect la proiect, o estimare de timp (de introducere a datelor) se poate face doar in momentul in care se discuta si pretul final (per produs), estimarea de timp fiind afectata in mod direct de catre numarul de produse plus cantitatea de informatii care trebuie introdusa pentru fiecare produs. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon: 0747 226 767 sau la adresa de email office [at] ebroky.com.

Asistenta Gratuita

Pentru fiecare proiect clientul beneficiaza de asistenta gratuita pentru alegerea domeniului si a contului de gazduiere. In cazul in care site-ul este administrabil, clientul primeste asistenta necesara utilizarii optime a scriptului.

Responsive

Acesta se refera la capacitatea unui website de a se adapta la diferite rezolutii si dispozitive pe care este afisat fara a suferi degradari majore. Pentru o incarcare secventiala a continutului, recomand folosirea solutiilor RESS.

RESS*

Cum ar fi ca website-ul sa se incarce in mai putin de o secunda, pe mobil? Ei bine, RESS este solutia! *Din cauza volumului foarte mare de munca, folosirea acestei tehnici necesita un cost suplimentar (stabilit in functie de proiect).

HTML5 / CSS3 / JS

Pentru a realiza proiectele sunt folosite ultimele tehnologii in materie de Web Design si Web Development: HTML5, CSS3, Javascript, PHP, MySql, jQuery, BootStrap, RESS, AJAX, WordPress si multe altele.

SEO

Unul din cele mai importante lucruri in crearea unui site este optimizarea pentru motoarele de cautare. Toate pachetele includ On Page SEO, ceea ce inseamna ca site-ul va fi vazut bine de catre motoarele de cautare.

500+ Google Fonts

Cu totii stim ca fonturile conteaza foarte mult atunci cand intram pe un site. Google ne pune la dispozitie o varietate de fonturi care pot fi folosite in proiectul dumneavoastra. Pentru a vizualiza colectia accesati google.com/fonts .

Share This