Emmanuel Deshawn Aranda: presupusul puscar de la Mall of America are un record haotic

23Autoritățile spun că un băiat de cinci ani, care a fost aruncat de pe balconul de la etajul 3, la Mall of America lângă Minneapolis, rămâne spitalizat cu răni grave.

Șeful poliției din Bloomington, Jeffrey Potts, a declarat într-o conferință de presă sâmbătă că băiatul a căzut la aproape 40 de metri după ce un bărbat l-a aruncat de pe balcon vineri. Autoritățile nu au eliberat numele băiatului și spun că familia sa solicită confidențialitatea.

Potts a spus că nu poate oferi informații despre starea băiatului, ci că este în viață și că are îngrijire și că părinții lui sunt cu el. Oficialii spitalului nu au răspuns la cererile de actualizare a statutului.

Douăzeci și patru de ani, Emmanuel Deshawn Aranda, din Minneapolis, a fost arestat la stația de tranzit a mall-ului după atac și a fost închis pentru o suspiciune de tentativă de acuzare de omucidere. Înregistrările în dosar arată că el era la mall și la un moment dat avea o notificare de interdicție care îl interzicea de la mall.

Poliția nu crede că Aranda cunoștea familia băiatului. Potrivit stației locale WCCO, poliția anticipează acuzațiile vor fi depuse luni.

Aranda are o istorie cu poliția la mall

Mall of America este cunoscut pentru că are un templu în interiorul acestuia.
Va fi Flavell / Flickr

Potrivit înregistrările de arest obținute de WCCO, Aranda a avut numeroase run-in-uri cu poliția după ce se presupune că a provocat haos la Mall of America.

Aranda a fost luată în custodie în iulie 2015 după ce ar fi aruncat lucruri de pe balconul superior al Mall of America spre balconul inferior. În acel moment, poliția a scris că a refuzat să pună întrebări atunci când sa confruntat cu incidentul și a rezistat arestării.

Poliția a scris în document că Aranda a fost, de asemenea, suspectată de daunele produse în magazinele Bare Minerals și Ragstock.

Potrivit dosarelor de poliție, angajații au identificat Arenda și au spus că “și-a măturat mâna pe o masă de afișare, bătând și spărgând două recipiente de sticlă de buze (sic) evaluate la fiecare $ 18,00 și trei pahare de o valoare de 2,00 $ fiecare”.

Într-un alt incident, Aranda a presupus că a atacat o femeie la un restaurant din mall după ce a refuzat să-i cumpere mâncare.

Aranda a fost, de asemenea, însărcinată cu distrugerea a cinci computere la o bibliotecă publică, potrivit WCCO.Sursa link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate