Dispozitive pentru entertainment in casa

11

Televizor LED Curbat Smart Samsung 4K Ultra HD – 138 cm

Te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link, ca sa-ti mai alunge din starea deprimanta a vremii ploioase. Sistemul audio e stereo, avand caracteristici superioara datorita tehnologiei Dolby Digital Plus. Cu o reducere de 34%, televizorul poate fi comandat de aici.

Smart LG 4K Ultra HD – 123 cm

Procesorul quad core reduce zgomotul si imbunatateste claritatea imaginilor. Televizorul accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV – jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store – de care sa te bucuri pe vreme ploioasa. Televizorul smart are o reducere de 26% si poate fi cumparat de aici.

Samsung HT-J4200

Noua aplicatie nativa Opera TV Store ofera peste 250 de titluri din care sa alegi. Este usor de sincronizat cu televizorul si asigura un sunet curat si suficient de puternic ca sa alunge ploile. Sistemul poate fi achizitionat de aici.

Home cinema Sony BDVE4100

Sistemul home cinema are doua boxe inalte, doua boxe satelit si un subwoofer, care asigura un sunet surround precis si puternic, ce te va aduce in mijlocul actiunii, ca sa uiti de vreme posomorata. Pe Sony Entertainment Network acces la filme HD in flux continuu, un browser Web si aplicatii pentru prognoza meteo, stiri, jocuri si altele. Cumpara sistemul de aici.

Consola Sony Playstation 4

Controlerul fara fir DUALSHOCK 4 este unul ergonomic si intuitiv, avand si o bara luminoasa colorata mai vizibila. Capacitatea de stocare de 500 GB este mai mult decat suficienta pentru jocuri, aplicatii, capturi de ecran si videoclipuri. Poti reda jocurile pe PC sau Mac, pe dispozitivul PlayStation Vita sau Sony Xperia in de domiciliu Wi-Fi si nu vei mai fi niciodata legat la televizor din nou. Consola poate fi comandata de aici.