Securitatea internă este curățată?

10


Săptămâna trecută a fost tipul de săptămână în care noi a văzut o gaură neagră pentru prima dată, fostul avocat Stormy Daniels, Michael Avenatti a fost lovit cu 36 de taxe de evitare a taxelor, sperjur și furt, National Enquirer poate a fost vândut, și Benjamin Netanyahu a câștigat al cincilea mandat ca prim-ministru al Israelului. Dacă vă întrebați ce altfel oamenii au vorbit despre ultimele șapte zile, aceste tidbits sunt un loc bun pentru a începe.

Securitatea internă este curățată?

Ce s-a întâmplat: Se întâmplă ceva la Departamentul pentru Securitate Internă, numeroase cifre fiind împinse de Casa Albă, iar cuvântul “purjare” este aruncat în jur ca și cum nu ar fi nimic.

Ce Într-adevăr S-a întâmplat: Poate Povestea politică a americanilor din săptămâna trecută a început, de fapt, cu aproape șapte zile în urmă, când acest știrile au spart o altă duminică neobișnuit de liniștită.

Da, secretarul securității interne, Kirstjen Nielsen a fost afară după A întâlnire cu Președintele Atu. Chiar dacă gândi bucată industrie făcut fân a știrilor – așa cum a făcut-o in spatescene povestiri – știrile actuale au fost dezvoltate câteva zile mai târziu, cu acest anunț.

În același timp cu toate acestea se întâmplă, a fost o mulțime de conversație despre faptul că președintele a avut doar dreptate retrase a lui numire pentru următorul director de imigrare și executare vamală – Ron Vitiello, care demisionat la fel de actorie director mai târziu în săptămână – aparent dorită cinevamai dure“Sună ca o mulțime? Pentru că dacă nu, acest de asemenea, a scăzut săptămâna trecută.

Ei bine, cu siguranta el este eliminat pentru buna reas-OK, nu putem chiar sa terminam acea propozitie.

Pentru cineva care se gândea: “Hei, se pare că o grămadă de oameni DHS dispar în același timp, se întâmplă ceva?” Bine … da.

Și ce dacă este continuă? Nimic bun, cel putin.

Desigur, pentru a auzi președintele Trump spune-o, este nu în separând deloc familiile. Doar opusul aparent.

Ar trebui să ne înțelegem, dar să ne asigurăm: e nu spun adevărul.

Când vine vorba de ceea ce se întâmplă cu Departamentul pentru Securitate Internă în timp ce președintele încearcă să își restituie politicile, cuvântul “curăță” a fost fiind aruncat în jurul de mulți, care nu este un semn bun.

Takeaway: Acest tweet de sâmbătă sa dovedit a fi oarecum prescient, aparent.

Bill Barr merge la Congres

Ce s-a întâmplat: Dacă ar fi fost încă nedeclarate în legătură cu procurorul general Bill Barr, după acțiunile sale în legătură cu raportul consilierului special al lui Robert Mueller, s-ar fi putut transforma mințile unor oameni săptămâna trecută, cu două apariții în fața Congresului.

Ce Într-adevăr S-a întâmplat: În ciuda tuturor suspiciunilor cu privire la felul în care a tratat – și potențial, subiectul – investigația lui Mueller privind potențiala coluziune între ruși și campania Trump din 2016, procurorul general Bill Barr a apărut săptămâna trecută în fața Congresului timp de două zile vorbi despre bugetul Departamentului de Justiție, deși realitatea era foarte diferită) pentru ceea ce a fost probabil una dintre piesele cele mai anticipate ale teatrului politic din memoria recentă. În prima zi de mărturie, Barr a fost întrebat foarte mult despre rezumatul raportului Mueller. Nu era într-o dispoziție deosebit de vorbătoare pe această temă, așa cum sa dovedit.

Acestea fiind spuse, el era dispus să împartă câteva stire Detalii.

A doua zi, Barr sa întors să depună mărturie din nou și el a fost mult mai entuziasmat să se împărtășească pe alt subiect altfel – unul care a făcut titluri, din motive complet inteligibile.

Da, Procurorul General al Statelor Unite a mărturisit Congresului că este una dintre teoriile președintelui pet ceva acea el in cautarea în– și a folosit în mod specific termenul de “spionaj”, care a fost remarcat chiar și în timpul mărturiei sale.

De ce este limba Barr folosită o afacere mare? Ei bine, pentru că despre ce vorbește despre el ar putea să nu spioneze deloc.

Există o ironie deosebită în cazul lui Barr care investighează ceea ce el descrie drept spionaj, deoarece oricine își amintește prima sa funcție, pe măsură ce AG înțelege probabil.

Cu toate acestea, publicul destinat comentariilor lui Barr a fost, cel puțin, apreciat în mod corespunzător.

Între timp, întreaga discuție de spionaj a fost distrasă de ceva altfel interesante au dezvăluit mărturiile de miercuri.

Takeaway: Amintiți-vă când oamenii credeau că Barr ar putea fi cineva care să trateze în mod corect ancheta lui Mueller și nu ar fi prea părtinitoare pentru că el și Robert Mueller erau prieteni buni?

Steven Mnuchin merge la Congres

Ce s-a întâmplat: Există momente în care pare aproape că secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin încercat să se facă rău. Săptămâna trecută, o apariție în fața Congresului a fost cu siguranță una dintre acele vremuri.

Ce Într-adevăr S-a întâmplat: Bineînțeles, Barr nu a fost singurul numit Trump care vorbea săptămâna trecută Congresului. Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin, a apărut marți în fața comisiei House Financial Services și a fost … poate “ciudat” ar fi cel mai politicos mod de ao încadra. S-ar putea să-ți amintești de Mnuchin ca secretarul Trezoreriei care pus cu o foaie de bani într-o fotografie virală nefericită cu câțiva ani în urmă, sau poate ca bărbatul a cărui soție topit pe Instagram când este acuzat că a profitat de contribuabilul american. (Fun distractiv: Mnuchin se confruntă în prezent cu acuzații de răzbunare după să-și vândă interesele de afaceri soției sale în ciuda faptului că nu a primit aprobarea acordului respectiv de la Biroul de etică al Guvernului. Dar mă desprind.

Pentru cei care se întreabă cum Mnuchin a reușit să se ocupe de oamenii care i-au pus întrebări într-un cadru public, să spunem doar că nu a făcut minunat.

De fapt, Mnuchin a dezvăluit că el însuși pe Twitter nu după mult timp.

Dar înapoi la lui incomod. jenant. inca foarte convingătoare giumbuș în fața Congresului.

Asta a mers bine. Cu toate acestea, cu siguranță Mnuchin a fost apologetic și umil potrivit cu privire la atitudinea sa o zi mai târziu.

Takeaway: Dacă nu altceva, cu toții suntem de acord că Mnuchin a venit cu siguranță ca pe cineva care era foarte interesat de întâlniri, nu?

Noul Brexit Sequel

Ce s-a întâmplat: Cu un nou termen limită, a fost (o) altă săptămână de negocieri și voturi importante pentru Regatul Unit în ceea ce privește Brexit. Ca întotdeauna, problema a ceea ce se întâmplă este una complicată.

Ce Într-adevăr S-a întâmplat: Să ne întoarcem, cum aproape că trebuie, în Regatul Unit și în Brexit. Pentru cei care acordă atenție – care, prin acest punct, trebuie să fie toata lumea, cu siguranță, nu? – săptămâna cea mai recentă a început ca o ultimă serie de obiective finale, cu Brexit reprogramat pentru 12 aprilie, Parlamentul prin acest punct. Cu excepția, bineînțeles, sa întâmplat ceva săptămâna trecută pentru a complica asta.

Deci, ce a însemnat asta în realitate? Răspunsul scurt este … poate ceva. poate nimic.

Până la jumătatea săptămânii, prim-ministrul britanic Theresa May a fost înapoi în față de european Uniune liderii, încercând să rezolve o altă extensie pentru Brexit cu probleme. Nu toată lumea era optimistă cu privire la șansele ei înainte de timp, așa cum se putea vedea O scrisoare la liderii europeni de la președintele Consiliului European, Donald Tusk.

Dar, în final, toată lumea părea că este de acord o alta. al doilea întârzierea spre Brexit a fost preferată decât realitatea No Deal care privea atât Marea Britanie, cât și Europa în față.

Pentru că toată lumea se întreabă exact ceea ce înseamnă de fapt “Din fericire, că termenul de vineri sa mutat din nou”, Twitter a fost fericit să explice.

Si ce acea înseamnă … nu este bună pentru luna mai.

Ei bine, ea făcut încearcă să renunți mai devreme la asta, după toate … Acum? E ca și în aer ca orice altceva, se pare.

Takeaway: În anunțarea noii întârzieri a lui Brexit, Donald Tusk a câștigat premiul pentru sfaturile cel mai probabil de ignorat de către toți cei implicați în acest an.

Oh, Julian

Ce s-a întâmplat: După aproape șapte ani, fondatorul WikiLeaks, Julian Assange a fost eliminat de la Ambasada Ecuadoriană la Londra și arestat. Așa sa întâmplat.

Ce Într-adevăr S-a întâmplat: Joi dimineață, într-o mișcare surprinzătoare care sa încheiat literalmente cu ani de speculații despre eventualitatea de a se întâmpla vreodată, fondatorul WikiLeaks Julian Assange arestat de britanic Autoritățile după ce și-a pierdut azilul politic în ambasada Ecuadoriană.

Îndepărtarea lui din ambasadă a fost capturată de agenția de știri Rupty, parte a rețelei Rusia Today.

Poliția Metropolitană din Londra a confirmat curând arestarea.

Și secretarul britanic de interne, Sajid Javid, a făcut o declarație pe această temă.

Ce se afla în spatele arestării? Se pare, NE Unit Autoritățile ceruse să fie extrădat, așa cum avocatul lui Assange a făcut publică.

Imediat, oamenii au început să vorbească.

De la această scriere, nu este clar ce următorii pași vor fi în această poveste, dar să fim reali: Știți că președintele va spune ceva despre acest lucru în curând, și s-ar putea să nu fie o repetare a lui 2016 declarație de dragoste. Sau, într-adevăr, oricare dintre ei.

Takeaway: Scoate-l, Assange.


Mai multe Povestiri mari WIREDSursa link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate