1. Smartwatch 

Un smartwatch are o functie extrem de interesanta, dar care nu prea este folosita: alerta anti-sedentarism. Principiul de functionare este unul extrem de simplu, practic, cand este activata aceasta functie, la un anumit interval de timp iti reaminteste printr-o alarma si/sau vibratii ca e timpul sa te ridici de pe scaunul de la birou si sa faci putina miscare. In plus, cu ajutorul unui smartwatch poti sa iti monitorizezi ritmul cardiac si sa iti setezi zilnic anumite tinte de miscare. Poate fi impulsul de care ai nevoie pentru a merge cat mai mult pe jos si a face cat mai multa miscare, lucru care va influenta pozitiv psihicul tau.

Smartwatch-urile pot fi privite ca o extensie a telefonului mobil, dar si ca gadget-uri stand alone. Vin intr-o gama extrem de diversificata si se adreseaza atat oamenilor care duc o viata activa, practicand diverse sporturi, cat si oamenilor “in costum”, care trebuie sa-si organizeze cat mai bine timpul. Exista si modele de smartwatch-uri care se adreseaza exclusiv copiilor.

Smartwatch Huawei Watch 2 Classic – este un smartwatch cu un design premium, imbinand aspectul traditional al ceasurilor cu tehnologia. Are un ecran de tip AMOLED, cu o rezolutie de 390×390 pixeli, o memorie interna de 4 gb, o baterie de 420 mAh, ce asigura o autonomie de 10 ore si o greutate de 47 de grame.

Apple Watch seria 3 – este ultimul produs din aceasta gama lansat de Apple si vine intr-o gama variata de culori si in doua dimensiuni, de 38 mm si 42 mm. Ecranul este unul tot de tip AMOLED, avand o memorie interna de 8 gb, o baterie Li-Ion care asigura o autonomie de pana la 18 ore si o greutate de 32.3 grame.

2. Tableta sau mini laptop

Tabletele sau mini laptop-urile sunt ideale pentru munca de birou. Asigura o portabilitate mare, putere de calcul si versatilitate. Pot fi folosite pentru a lua notite, pentru a sustine prezentari sau pentru a iti organiza mai bine munca de zi cu zi. Transmiti o atitudine profesionista prin aceste mici gesturi, ajutandu-te sa iti consolidezi statutul profesional. Mai mult, organizarea eficienta a timpului iti va permite sa te ocupi mai mult de hobby-uri sau familie.

Lenovo Yoga Tab 3 – are ecranul de tip IPS de 8 inch, si o rezolutie de 1.280×800. Procesorul este un Snapdragon 210 Quad-Core cu o frecventa de 1.1 Ghz. Bateria de 6.200 mAh asigura o atonomie de pana la 20 de ore.

Apple iPad mini 4 – are ecranul de tip IPS Retina de 7.9 inch, la o rezolutie maxima de 2.048×1.536 pixeli. Procesorul este un Dual Core cu o frecventa de 1.5 GHz. Bateria de 5.124 mAh garanteaza o autonomie de pana la 10 ore. Si da, are si senzor de amprenta.

Lenovo Yoga 2 in 1 sau Apple MacBook Air .

3. Mini videoproiector

Proiectoarele clasice sunt destul de mari si greu de carat, portabilitatea lor fiind una limitata. Aici apare zona de nisa a produselor diminuate, in cazul de fata un mini proiector. Acesta asigura aproape aceleasi functii ca un proiector mare, dar la dimensiuni si o greutate semnificativ mai mici.

LG MiniBeam – un proiector care are o rezolutie nativa de 1.280x720pixeli, o dimensiune de proiectie cuprinsa inre 20 si 100 de inch, avand o luminozitate a lampii de pana la 250 de lumeni. In plus, asigura si o conexiune wireless, iar ca “bonus” are si o baterie incorporata ce asigura o autonomie de pana la 4 ore.

4. Cursuri pentru dezvoltarea personala

Pentru cei care nu au timpul necesar pentru a merge undeva ca sa sustina cursurile, noi le recomandam pe cele online. Poti investi oricand ai putin timp liber, pentru ca nu depinzi de un program strict. Cei de la Coursera ofera cursuri online de la diverse universitati din intreaga lume, pe diverse specializari.

5. Accesorii must have

Canon PR 100-R

Iar in cazul in care simti ca treaba merge prea incet, poate e timpul sa iti schimbi mouse-ul si evident ca daca tot schimbi mouse-ul este recomandabil sa schimbi si mouse pad-ul . Noi il recomandam pe cel de la Trust pentru ca ofera o protectie a incheieturii.

Tastatura wireless de la Logitech, modelul K400, care are un touchpad integrat.

Seagate Expansion Portable – are o conexiune de tip 3.0 si un spatiu de stocare de 2TB.