Cum sa ma uit la Masters: live stream runul final 2019 GRATUIT si oriunde ACUM ACUM!

12


Nu, ceasurile tale nu te înșeală … turneul final al turneului 83 Masters în SUA se întâmplă chiar acum și promite să fie o finală incredibilă a unui deja primul jucător de golf genial din 2019. Pregătiți-vă pentru focuri de artificii (și posibil fulger), deoarece puteți obține un flux live de la Masters GRATUIT de la absolut oriunde vă aflați în lume cu acest ghid.

Toți vorbitorii americani se referă la Tiger, desigur. Revenind la ani și arătând ca o adevărată amenințare pentru a-și lua cel de-al 15-lea mare – primul său timp de peste 10 ani. Este de 22 de ani de la prima sa victorie de la Augusta National, iar mulțimea răgușită va cere în fiecare zi să se "strecoare" în gaură.

Turneul 83 de masterat – unde și când

Așa cum sa întâmplat încă de la prima versiune a Maestrilor din 1934, turneul cu 72 de găuri va avea loc la glorificatul club național de golf Augusta din Georgia, SUA.

Este între joi, 11 aprilie și 14 duminică. Din cauza amenințării cu furtuni, runda finală a început și va termina devreme. Toate grupurile de conducere se află acum în curs – așteptați ca acțiunea să se finalizeze în jurul orei 14.30 ET (ora 11.30 PT, ora 19.30 BST).

Dar nu uitați că nu conducea cel de-al 83-lea turneu de master care a intrat în runda finală. Această onoare a revenit câștigătorului de la Open 2018 Francesco Molinari, care a avut un avantaj de două lovituri. Și despre Tony Finau și Webb Simpson. Ambii americani i-au împușcat pe ieri pe 64 de ani și vor căuta să facă un impuls pentru titlu astăzi. Și jucătorul de anul trecut, Brooks Koepka, se află în mix. Oricine ar putea câștiga astăzi Jacketul Verde râvnit!

Ghidul nostru rapid și ușor vă va arăta cum să urmăriți runda a patra și finală – un stream live 2019 Masters on-line de oriunde din lume. Este extrem de ușor de făcut, chiar dacă sunteți departe de țara dvs. de origine atunci când este pornit și doriți să acordați o acoperire preferată. Este chiar GRATUIT în unele țări și disponibil pentru a viziona fără reclame.

Cum să obțineți un flux live de la Masters din afara țării dvs.

Încercați să trăiți un golf de golf Masters departe de țara de origine și veți găsi rapid că acoperirea dvs. internă este geo-blocată. Este frustrant, dar nu inevitabil – cu o rețea privată virtuală, nu trebuie să pierdeți, deoarece acțiunea se transformă într-adevăr.

Aici se află a VPN poate chiar să vină la îndemână – pe noi favorit este ExpressVPN. Software-ul vă permite să modificați adresa IP a laptopului, tabletei, telefonului mobil sau dispozitivului dvs. de streaming la una din altă țară. Deci, puteți să-l păcăliți în mod efectiv gândindu-vă că este înapoi acasă și, prin urmare, ocoliți blocul – merită să verificați dacă ȚS & C ale radiodifuzorului dvs. vă permit acest lucru mai întâi, desigur.

Am testat sute de VPN-uri și le putem recomanda ca cele trei cel mai bun VPN furnizori disponibile în prezent:

1. ExpressVPN (vine cu o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor)
Aceasta este cea mai bună VPN din lume, numită # 1, acum. Puteți să urmăriți simultan pe mai multe dispozitive, inclusiv televizoare inteligente, Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, telefon Android, iPad, tablete etc. Check out VPN Express și primiți 3 luni gratuite cu un plan anual.

2. IPVanish acceptă până la 10 dispozitive, atât de minunate pentru vizionarea în mișcare de pe orice dispozitiv

3. NordVPN: Tehnologia SmartPlay face NordVPN o alegere excelentă și accesibilă pentru streaming

Cum de a trăi live de golf Masters GRATUIT

Opțiunea dvs. inițiativă de a transmite stream-uri de masterat din acest an în SUA este un gimme absolut. Pur și simplu cap la Masters.com, apăsați pe fila "Watch" și plecați. Pe lângă faptul că au toate acțiunile live din toate cele patru zile ale jocului – cu un accent pe găurile și grupurile prezentate – include, de asemenea, imagini din gama de practică și cât mai multe evidențe și interviuri pe măsură ce vă puteți descurca.

Veți observa că fluxul live Masters.com este geo-blocat dacă încercați să îl accesați din afara țării. Aici este locul utilizând o rețea VPN (după cum sa explicat mai sus) vine la îndemână, astfel încât să îl puteți urmări ca și cum v-ați întoarce în SUA.

Dacă este vorba de toate clopotele și fluierele de acoperire de calitate a difuzării de care aveți nevoie și sunteți în SUA, alternativa este să urmăriți acoperirea pe ESPN, CBS sau o serie de opțiuni de tăiere a cordonului. Mai multe despre care mai jos.

Publicul britanic și australian ar putea să nu aibă acces la acel flux Masters.com, dar cel puțin dumneavoastră, de asemenea, aveți o acoperire gratuită pentru a vă bucura. Cele două runde finale se află pe BBC – ceea ce înseamnă, de asemenea, că nu există pauze de anunțuri plictisitoare – în timp ce în Australia, Nine Network are totul live și gratuit.

Cum să vizionați un flux live de la Masters în SUA

ESPN și CBS au parte de pradă în Statele Unite, cei doi primind primele două runde (și par trei concursuri) și CBS cu runde trei și patru.

Rețineți că veți avea nevoie de o adresă IP a SUA pentru a accesa posturile de mai sus sau altfel nu veți putea accesa conținutul din străinătate – dacă doriți, trebuie să respectați regulamentul VPN de mai sus și conectați-vă cu o rețea VPN, alegând o locație a serverului din SUA.

Ele nu sunt doar o opțiune, totuși, cu toate cele mai importante din SUA Servicii de streaming TV toate oferind o alternativă. Fiecare dintre ele oferă o încercare gratuită pentru a vă începe și aveți mase de alte conținuturi și canale pentru a vă bucura dacă vă abonați:

  • Hulu cu Live TV $ 40 pe lună – Hulu cu Live TV include CBS, Fox, NBC și ESPN.
  • PlayStation Vue De la 45 $ pe lună și alegerea ideală pentru proprietarii de PS4, datorită accesului său la programele ESPN, NBC, Fox, Disney și alte rețele esențiale. Începeți prețul și puteți adăuga și pe cei de la Showtime și HBO.
  • DirecTV Acum $ 50 pe lună – DirecTV Acum include CBS, Fox, NBC, ESPN și pentru 5 dolari suplimentar puteți adăuga Rețeaua NFL.
  • FuboTV $ 35 pentru prima lună – FuboTV vă oferă prima lună la o rată redusă, dar după aceea prețul crește la 45 de dolari pe lună. Serviciul include CBS, Fox, NBC și NFL Network, dar nu vine cu ESPN.
  • YouTubeTV $ 40 pe lună – YouTubeTV vă oferă acces la CBS, Fox, NBC și ESPN.

Cum poți viziona 2019 US Masters: stream live gratuit și fără comenzi în Marea Britanie

Pentru sâmbătă și duminică la Maeștri, BBC Two prezintă ultimele două runde complet fără acoperire comercială. A reușit să-și rezolve programarea în ultimul minut și să înceapă în calitate de lideri la ora 15:00.

Nu este însă exclusiv pentru Beeb și poate preferați difuzarea cu buget mare pe care Sky Sports Golf o furnizează. Sau, dacă nu vrei să te deranjezi cu a Sky Sports abonament, există o altă cale. Acum televizorul poate fi potrivit pentru tine. Acesta costă £ 8.99 pentru o zi în valoare de acces. Și aproape orice dispozitiv de streaming despre care vă puteți gândi are o aplicație Now.

În afara Regatului Unit, în acest weekend? Apoi urmați instrucțiunile de mai sus obțineți o rețea VPN și reglați acoperirea preferată ca și cum ați fi înapoi în Blighty. Odată ce ați fost înființat, vă recomandăm să mergeți la redați-o pe TVPlayer.com, care are toate canalele Freeview (inclusiv BBC Two) într-un singur loc și un flux robust, legal pentru a fi vizionat.

Cum vizionați GRATUIT 2019 US Masters în Australia!

Vesti bune, Australia. 2019 primul mare turneu de golf se joacă pe liber-la-tv de televiziune cu Nine Channel Gem care arată acțiunea. În mod deosebit interesant cu doi austrieci în ultimele două perechi – se întâmplă la ora 4.30 dimineața zilei de duminică AEST.

Cealaltă opțiune este să vă înscrieți pentru serviciul de streaming rapid Kayo Sports, care nu conține contracte de blocare și vă oferă acces la peste 50 de alte sporturi, inclusiv F1. NRL, Fotbal FA Cup, playoff NBA … lista continuă! Nu numai că, dar Kayo se mândrește cu trei camere bonus pentru fiecare rundă de golf, oferind mai multe modalități de vizionare – atât de bine merită să verificați dacă sunteți un obsedant de golf care dorește cea mai bună acoperire a maselor live de la Masters.

Pachetul de bază Kayo Sports costă 25 USD pe lună și permite utilizatorilor să transmită în mod simultan două dispozitive. Alternativ, serviciul oferă și o Pachetul Premium Kayo Sports, care oferă trei fluxuri concurent pentru 35 USD pe lună.

Și nu uitați că dacă sunteți din Australia în acest weekend și sunt încă disperați să se adapteze la una din metodele de mai sus de a urmări golful nevoie de VPN pentru a transfera magic adresa IP înapoi la un server din Australia.

Cum să urmăriți cei 2019 de masteri: flux live în Canada

CTV / TSN este radiodifuzorul oficial din Canada pentru turneul US MAsters și aplicația CTV Go vă va permite să urmăriți … bine, pe drum. Va avea o acoperire live în fiecare rundă de la Augusta.Source link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate