Cele mai bune corturi pe acoperiș din 2019

59


Pe măsură ce viața modernă devine din ce în ce mai digitală, oamenii dezvoltă o apreciere mai mare pentru marele exterior; dar asta nu înseamnă că trebuie să dormi sub un copac. În timp ce încă mai căutăm să ieșim afară, ne-am îndreptat atenția mai mult, găsindu-ne modalități de a mări. Corturile de pe acoperiș oferă soluția perfectă pentru o evadare în aer liber unde puteți sta în confortul propriului dvs. vehicul.

Uita de leagăn cu stalpi nesăbuți de cort și cu ciocanul la mizele de metal ieftine – nu trebuie să fie atât de consumatoare de timp și de energie. Petreceți mai puțin timp lucrați și mai mult timp sub stele cu un cort pe acoperiș care se desprinde în propria cameră de hotel înapoi. Oferind un excelent punct de vedere, protecție împotriva insectelor și crittorilor curioși, precum și un loc de odihnă care arată bine să dormi, este ușor să vezi de ce cineva ar putea alege un palat de vehicule peste un adăpost arhaic la sol. Aici sunt cele mai bune corturi pe acoperiș disponibile în prezent.

Seria Tepui Baja Kukenam

Cele mai bune corturi pe acoperiș Baja Tepui

Seria Tepui Baja Kukenam este pentru camperul serios care se bucură de faptul că se află în elemente în timpul oricărui sezon – ploaie, zăpadă sau strălucire. Designul inovativ al cortului este ideal pentru aventurierii pe tot parcursul anului, cu un baldachin interschimbabil care să se potrivească cu condițiile în schimbare.

Acest softshell utilizează un fermoar Gimp care atașează baldachinul la baza cortului și face procesul de schimbare o briză. Aruncați baldachinul cu ochiuri de plasă pentru a vă proteja de soare și o excelentă respirabilitate la vremea fierbinte și umedă. Baja oferă o ușoară nailon rampa de oprire pentru primavara si toamna si un baldachin aluminizat pentru conditii de iarna dure. În plus, un detașabil rainfly este inclus.

Seria Baja doarme până la trei persoane – spațiu suficient pentru un cuplu sau chiar o familie mică. Cortul include o scară telescopică de 8 picioare și 6 inci, eliminând necesitatea de a extinde vehiculele mari sau ridicate. Designul elegant al ramei A permite un interior spațios și capacitatea de a vă așeza și de a privi cu adevărat prin ferestre laterale mari, ecranate. Plasă de plasă cu plasă de sârmă este încorporată în jurul tuturor ferestrelor și ușilor, iar o saltea de spumă de înaltă densitate de 2,5 inci asigură confortul maxim.

Capacul moale este proiectat cu 1000 de grame, grele PVC pentru durabilitate în timpul tranzitului. În timp ce doar un baldachin este inclus în prețul de bază de 1.275 USD pentru Tepui Baja, canopiile suplimentare pot fi achiziționate separat.

REI Walmart Amazon Corturi Tepui

Mt. Rainier Extended Stargazer Pioneer

cele mai bune corturi de acoperiș cvt mt rainier

CVT Mt. Rainier este un monstru de poliester, un cort masiv care se poate potrivi cu trei sau mai multe rulote de dormit și poate include chiar și o anexă care atârnă de o parte a unui vehicul. Odată asamblate, interiorul cortului măsoară aproximativ 6 picioare până la 8 picioare, oferind o mulțime de spațiu pentru oameni să stea sau să iasă. Există mai multe ferestre în jurul cortului, precum și un luminator, astfel încât să puteți obține o mulțime de lumină naturală în timpul zilei. Pentru confort, pachetul include o saltea cu spuma de 3 inci.

Anexa este de asemenea spațioasă și poate găzdui o scară de aluminiu pentru ca oamenii să urce cu ușurință în zona principală de dormit. O podea detașabilă din PVC poate păstra picioarele în siguranță de murdărie sau roci zdrențe.

Acest cort nu este doar mare; este robust, cu un cadru din aluminiu și o țesătură ripstop din poli / bumbac care rezistă la apă și mucegai. Acesta este dotat cu un zbor de ploaie Oxford din poliester, care vă va menține uscat și va supraviețui oricăror aventuri. Dacă te duci la camping cu câțiva oameni sau pur și simplu ai vrea să ai mult spațiu pentru a te întinde, Mt. Rainier este o opțiune spațioasă și confortabilă.

Cascadia Corturi

Yakima SkyRise

Yakima SkyRise Tent

Oferind o combinație ideală de confort și caracteristici, SkyRise este disponibil fie în dimensiuni mici sau medii, în funcție de nevoile dvs. specifice, cât și de mai multe opțiuni de culoare. O instalare de 15 minute, fără scule, face mai puțină muncă și mai multă redare. SkyRise este construit cu stâlpi de aluminiu puternici și de aluminiu, realizați din același material ca corturile din spate – 210 de țesături Denier, atât ușoare, cât și respirabile.

Cortul de pe acoperiș Yakima vă sprijină corpul cu confortul saltelei de 2,5 inch, de perete-perete, și include un capac detașabil pentru o curățare ușoară. Panourile din tablă cu fermoar deschise pentru ventilație și două luminatoare permit o strălucire perfectă. Cortul vine, de asemenea, cu un fluture pentru a proteja în timpul furtunilor de ploaie, dar performante cel mai bine în timpul sezoanelor mai calde, când ploaia poate fi oprit, permițând o vedere clară a cerului de mai sus. La aproximativ 1.200 de dolari, SkyRise de la Yakima este ideal pentru campingurile de cort pe acoperiș sau pentru cei care se află în prima lor călătorie în țara de backcountry.

Încă de la lansarea cortului SkyRise, Yakima a colaborat cu popularul brand Poler pentru o versiune specială a modelului său pilot. Confecționat cu brandul Poler și o culoare colorată de camuflaj, SkyRise Poler arată perfect acasă cocoțat în pădure, la plajă sau oriunde te aventură. Este un pic mai scump, dar în mod specic, este identic cu predecesorul său normal SkyRise, un prim exemplu de "dacă nu este rupt, nu rezolvați-o".

Amazon Yakima

Vrăbioasa Roofnastă X

cele mai bune corturi pe acoperiș vrabie pe acoperiș

Vaginul Roofnest X poate fi unul dintre cele mai convenabile și ușor de instalat corturi de pe acoperiș. Compania a pornit în fruntea producției de corturi de pe acoperiș, operând sub motto-ul "nu aveți nevoie de o vagon pentru a trăi #vanlife!“

Sparrow X de 2.500 $ este cea mai mare dintre cele două dimensiuni – și seamănă cu o casetă pop-up. Vrabia se potrivește confortabil cu doi adulți, cu o lungime de 82 cm și o lățime de 48 cm. Roofnest este râvnit pentru carcasa din fibră de sticlă armată, proiectată pentru a fi aerodinamică pentru un kilometraj îmbunătățit de gaze. Interiorul carcasei este, de asemenea, acoperit cu o spumă moale pentru reducerea zgomotului.

În partea din față și din spate sunt ferestre cu ochiuri de plasă, cu închideri cu fermoar și cu ușile la ambele capete, astfel încât să puteți intra în cort din ambele părți. Viermele Roofnest se atașează direct pe orice portbagaj de acoperiș, făcând un produs adaptabil care include tot ce aveți nevoie și nimic mai mult. Un set de 60 de secunde face ca acesta să fie unul dintre cele mai rapide seturi de corturi de camping din lume, conceput pentru cei care nu doresc să se mândrească cu adevărat.

Roofnest

Smittybilt Overlander

cele mai bune corturi pe acoperiș smittybilt overlander

Dacă dețineți un Jeep Wrangler, Overlander Smittybilt este un cort perfect pe acoperiș pentru dvs. Pentru un astfel de preț accesibil, ați putea fi preocupat de calitate, dar o companie cu 50 de ani de construcție a accesorii Jeep Wrangler nu a venit aici. Făcut durabil și bogat în caracteristici, Overlander vă asigură că nu trebuie să lăsați în urmă toate creaturile voastre. Cortul cântărește puțin peste 115 de kilograme și se montează cu ușurință pe majoritatea portbagajelor.

Overlander se mândrește cu țesătură de poliester 600D rip-stop, tratată cu poliuretan, însoțită de o zăpadă de ploaie care poate fi pusă sau decupată după necesități. Stargaze în timpul tău liber, cu ferestre de sită din acoperiș, care oferă încă protecție împotriva bug-urilor. Ferestrele cu ochiuri de plasă sunt și ele rezistente la țânțari, asigurând ventilația în lunile calde – fără insecte.

Overlander-ul de 900 de dolari este construit pentru a dormi două persoane confortabil cu o saltea de 2 inch groasă de spumă mai lungă decât un pat queen și aproape la fel de largă. Ca un bonus suplimentar, cortul este echipat cu iluminat cu LED-uri încorporat în acoperiș, făcând astfel o vizibilitate adecvată pentru citire sau schimbare. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu suplimentar, Smittybilt vinde o anexă care se atașează sub cort, alături de Jeep.

Walmart Amazon

iKamper Skycamp

cele mai bune corturi pe acoperiș iKamper Skycamp

Una dintre cele mai inovatoare corturi de pe tavă, iKamper Skycamp este destinată camperilor care doresc să doarmă cu o vedere a stelelor – și nu vă deranjează să aruncați o bombă la 3.600 de dolari pentru a face acest lucru. În timp ce în exterior se pare că este similar cu alte corturi cu coajă tare, de fapt se îndoaie într-o zonă de dormit mare, potrivită pentru doi adulți și doi copii – sau până la trei adulți. Skycamp este cel mai mare cort de acoperiș din coajă de expansiune din lume.

Cea mai bună caracteristică despre Skycamp? Fereastra Skyview care constă din un geam uretan care poate fi dezvăluit. Vizualizați cerul zi sau noapte și nu vă faceți griji cu privire la elemente, fereastra Skyview este 100% impermeabilă la apă.

Hard corturile de sus sunt mai rapide pentru a fi configurate decât corturile de sus, iar Skycamp nu face excepție. Popul deschis și alunecă podeaua extinsă împreună cu scara, extindându-se la o dimensiune impresionantă de peste 82 de centimetri. Caracteristicile suplimentare includ o pardoseală din aluminiu fagure și trei opțiuni de țesătură: 250 de poliester Denier, un amestec de poliester-bumbac sau o plasă.

Skycamp este compatibil cu majoritatea vehiculelor și este extrem de personalizabil. Accesoriile includ o cameră anexă, awning, baldachin de vinil, deflector de vânt, raft de pantofi, raft de depozitare, suport pentru filme și raft de depozitare interioară. Dacă este ultimul cort de vârf pe care îl căutați, Skycamp a fost făcut doar pentru dvs. Cortul cel mai de succes proiect pe Kickstarter, Skycamp a ridicat peste 2,3 milioane.

iKamper

ARB Simpson III

cele mai bune corturi pe acoperiș arb simpson

ARB Simpson a fost proiectat cu ușurință în minte, cu un design raționalizat care nu va dura ore să despacheteze. Cel mai nou model este de doar 1.500 $, ușor de configurat, și nu un hassle de a călători cu.

Cu dimensiunile de aproximativ 55 de centimetri și 94 de centimetri, Simpson oferă o cantitate decentă de spațiu și este prevăzută cu o saltea de spumă de 2,5 inci, pentru a vă odihni confortabil în sălbăticie. Adăugarea la liniștea de spirit sunt ecrane de insecte în ferestre, astfel încât țânțarii vor putea să privească doar în timp ce dormi neobișnuit.

Acest cort este de 171 de lire sterline, deci nu este cel mai usor cort de pe piata, dar se comporta din ce in ce mai greu, ceea ce face mai usoara instalarea si eliminarea stresului si reducerea stresului pe vehicule. Țesătura polivalentă / bumbac dură trebuie să reziste la elemente, indiferent de locul în care călătoriți. ARB Simpson este opțiunea perfectă pentru corturile de corturi pe acoperiș care doresc o încărcare mai ușoară a autovehiculului.

Walmart Amazon ARB

Gen3 Cort de expediție

cele mai bune corturi pe acoperiș gen3 expediție

Orice câștigător al Overland Expo ar trebui să fie notificat, mai ales atunci când este, de asemenea, ambalate la marginea cu caracteristici. Cortul de expediție Gen3 este realizat pentru adevăratul aventurier sau explorator de drumuri, proiectat cu aerodinamică în minte. Cadrul elegant este construit din aluminiu robust, care permite proprietarilor să monteze copertine, cricuri și alte echipamente de teren. Deși este mai ușor decât predecesorul său, este și mai larg cu 4 inci – și mai spațios. Nu este foarte potrivit pentru o familie, ci pentru un aventurier sau un cuplu mic, are o mulțime de spațiu.

Suprafața hardtop se deschide pentru a dezvălui un interior de pânză și o copertină, proiectată cu material impermeabil rezistent la UV de 400 grame, care include cusături sigilate pentru o protecție maximă împotriva elementelor. Ușile și ferestrele sunt îmbrăcate cu plasă de țânțari de înaltă calitate, iar izolația este asigurată de spumă din polietilenă închisă. Cortul este ușor de instalat, având șine cu șanțuri cu piulițe și o piesă de montare.

Confortul este asigurat de o saltea cu spumă de înaltă densitate de 75 milimetri, care poate rămâne în cort în timpul călătoriei. Expediția Gen3 este disponibilă pentru cumpărare, cu câteva seturi opționale, una care oferă electricitate internă, incluzând un punct de încărcare USB și lămpi de stâlp și altul care asigură stocarea, inclusiv pungi interne pentru obiecte mici. Dacă eficiența este preocuparea dvs. principală, atunci expediția de 4 000 de dolari a lui Gen3 este un partener de aventură.

Alu-CabSource link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate