Cei mai creativi dintre creativi

10

1. Samsung Galaxy Note 9

Dacă ai impresia că pen-ul este un accesoriu demodat pentru un smartphone în 2018, atunci ar fi bine să te joci puțin cu acest tool într-un magazin de telefoane mobile, desenând exact în culorile pe care ți le dorești, aplicând puncte diferite de presiune pentru linii mai groase sau mai subțiri, folosind în tot acest timp aplicația pentru desen Penup, ce vine deja instalată pe telefon.

2. Huawei P20 Pro

Sistemul de camere ( 3 X lentile Leica + senzor foto de 40 MP) îți permite să spargi absolut orice barieră, atunci când cauți cadrul ideal sau lumina perfectă pentru o poză. Mai mult decât atât, ecranul său de 6.1” îți lasă suficientă libertate pentru a vedea în detaliu absolut orice schiță, orice ilustrație, orice poză pe care o faci.

3. iPhone XS Max

iPhone XS Max vine cu un display uriaș de 6.5” ce însumează numai puțin de 3 milioane de pixeli. Scurtă referință: iPad Mini, lansat de americani în 2012, venea cu un display de 7.9”. Putem spune pe bună dreptate că Apple a înlocuit cel mai mic iPad pe care l-au produs vreodată cu cel mai mare iPhone lansat în mai mult de 10 ani. Asta pentru ca tu să te bucuri de un suport excelent, care să susține absolut orice acțiune pe care o ai, într-o direcție creativă. Procesorul Bionic A12 permite o randare mult mai rapidă a fotografiilor, așa că fii liniștit, pentru că poți lucra de pe XS MAX la fel de bine ca de pe un laptop.