Ce poti face cu aceste telefoane

21
  • Cu noile camere ale telefoanelor Huawei P20 Lite, modelul lansat in martie 2018 de gigantul chinez, fotografiaza exceptional pana in cel mai mic detaliu. Poti seta singur rezolutia din telefon, iar pentru a proteja carcasa si cele doua camere verticale de pe spate, ai huse Huawei P20 LITE cu care sa iti transformi telefonul dupa starea ta de spirit.
  • Samsung a lansat odata cu variantele S9 si S9 Plus o noua varianta a unei aplicatii extrem de folositoare oriunde te-ai afla in lume. Acest sistem reuseste sa foloseasca realitate augmentata pentru a-ti pune la dispozitie, in timp real, informatiile pe care le doresti cu privire la obiectele sau textele pe care le fotografiezi. Incorporata perfect in camera telefonului, pe care poti sa o protejezi cu ajutorul unor huse samsung S9 Plus, aplicatia Bixby poate transcrie si traduce texte iligibile, poate oferi detalii imediate cu privire la imaginea din fotografie, venindu-ti in ajutor in orice moment.
  • iPhone X a venit cu o noua functie, utila in caz de urgente. Prin apasarea butoanelor laterale nu reusesti doar sa activezi sistemul de inchidere sau resetare al telefonului, ci si sa suni la urgente pentru probleme medicale sau sa ceri ajutor SOS. Toate acestea doar prin simpla atingere a unuia dintre butoanele de pe ecran. Aceasta caracteristica este apreciata de utilizatorii cu dizabilitati, batrani si copii deopotriva, dar si de cei care locuiesc singuri si au nevoie de asistenta.

  •  Huawei P20 Lite este aliatul tau, intrucat iti ofera posibilitatea de a selecta si deselecta oricand doresti aplicatiile pe care le doresti vizibile in telefon. Astfel, poti feri de ochii iscoditori ai curiosilor si copiilor, in mod special, toate fisierele importante si personale de pe smartphone-ul tau. O functie cu adevarat inteligenta.
  • Producatorii au introdus optiunea de a reduce consumul de energie pentru conservarea vietii bateriei. Odata cu noile modele, insa, Samsung duce aceasta capacitate a telefonului tau la un nou nivel, oferindu-ti posibilitatea de alege dintre OFF/MID/MAX, in functie de necesitatile tale. Daca ai nevoie urgenta de telefon cand bateria este aproape epuizata, Samsung S9 iti vine in ajutor cu aceasta nou caracteristica.
  • iPhone X te ajuta sa pastrezi confidentialitatea informatiilor tale mult mai usor. Astfel, poti seta afisarea notificarilor in pagina de Home doar atunci cand telefonul iti recunoaste trasaturile si poate debloca ecranul. Aceasta caracteristica reprezinta, alaturi de multe altele, modul in care Apple te indeamna sa ai incredere in produsele sale si in declaratiile privind siguranta datelor cu caracter personal si a informatiilor care te privesc doar pe tine.