BMW X6

35

Rar ne este dat să privim o așa “operă de artă”. Singurul lucru banal la acest BMW X6 ar trebui să fie vopseaua argintie de fabrică.

La nivel vizual. Plafonul este dotat cu un sistem de supraveghere video cu cel puțin două camere video. Tot aici mai putem observa și un girofar roșu.

Cel mai “tunat” BMW X6 din lume!

Sistemul avansat de supraveghere video este alimentat prin cele două cabluri groase care coboară către bara de protecție din spate.

Tabloul părții din spate este completat de două țevi de evacuare de dimensiuni impresionate.

Este clar că proprietarul a încercat să își transforme mașina într-un semn de circulație pe roți, datorită prezenței benzilor reflectorizante, dar și a celor două opritoare de ușă cu inscripția STOP. Aici nu au rolul de a opri nicio ușă, poate doar de a opri ceilalți participanți din trafic din atâta râs.

În schimb, modelul de jante ales chiar întregește peisajul. În jurul lor au mai fost fixate diverse accesorii direct cu niște lanțuri. Nu știm câtă siguranță oferă, dar sigur cresc nivelul de “șmecherie”.

Pe ușile mașinii par să fie lipite niște benzi cu ținte, iar mânerele au fost îmbrăcate, cel mai probabil, într-un material nobil, moale la atingere.

via: Reddit.com