Black Shark ia o abordare surprinzătoare pentru jocurile cloud

13


Black Shark 2 lansat in Marea Britanie pe 9 aprilie. Acesta are un RAM puternic de 8GB, un chipset de ultimă oră și un potențial imens de baterie (este proiectat special pentru a fi un telefon de jocuri excelent), dar 2019 pare un timp turbulent pentru a lansa un telefon pentru această piață, dat fiind faptul că jocurile de nor sunt la colț.

Când utilizați jocurile în nor pentru a juca un joc mobil, toate procesele de calcul și prelucrare sunt realizate de nor și toate nevoile dvs. de telefon sunt o conexiune rapidă la internet. Acest lucru face în mod eficient interne interne puternice, cum ar fi Black Shark 2, redundante. Cu lansarea recentă a 5G în întreaga lume, o conexiune rapidă la internet devine din ce în ce mai accesibilă, astfel încât jocurile din nor pot deveni mai mari.

Pentru a înțelege modul în care Black Shark va supraviețui acestei schimbări dramatice, am vorbit cu VP Black Harrier Global, David Li, la lansarea Black Shark 2 – dar răspunsul său nu a fost ceea ce ne-am așteptat.

Nori la orizont

Răspunsul natural la "cum păstrezi un telefon de jocuri competitiv împotriva jocurilor în nor" ar fi să se concentreze pe caracteristicile pe care nor jocurile nu le pot atinge. Afișajele minunate, design-urile confortabile și amprenta audio sunt caracteristici care ar putea face un dispozitiv excelent pentru a juca.

Dar, în opinia lui Li, Black Shark nu intenționează să încerce să concureze cu jocurile nor – o va accepta.

Rechinul negru 2 (Image credit: TechRadar)

Rechinul negru 2 (Image credit: TechRadar)

Li ne-a spus că una dintre cele mai importante caracteristici ale viitoarelor telefoane Black Shark este îmbunătățirea conexiunii la rețea, astfel încât să vă puteți conecta la date și Wi-Fi, să descărcați jocuri sau să jucați online la cele mai rapide viteze posibile.

Am văzut o demonstrație a matricei antenei Black Shark 2 X + 2, care are antene în șase locații despre dispozitiv, astfel încât să aveți o conexiune rapidă oriunde vă aflați pe telefon. Este posibil ca viitoarele telefoane Black Shark să aibă și mai multe funcții.

Cand ne-am intrebat despre alte modalitati in care Black Shark ar ramane in fata curbei, Li ne-a spus ca latenta touchscreen-ului a fost de asemenea o caracteristica importanta, astfel incat telefonul sa fie cat mai receptiv la jocurile de noroc. Conform testelor companiei, Black Shark 2 este cu aproximativ 25% mai receptiv decât Samsung Galaxy S10, și prin menținerea competitivității latenței, viitoarele dispozitive Black Shark ar putea fi mai bune pentru joc.

Privind spre viitor

De asemenea, l-am întrebat pe Li despre planurile Black Shark în viitor și despre modul în care tendințele diferite ar putea aduce noi modificări hardware.

El a explicat că Black Shark era într-adevăr în căutarea în 5G, și că ne putem aștepta la un Black Shark 5G inainte de inevitabilul Black Shark 3 – și din moment ce a existat doar un decalaj de șase luni între eliberarea Black Shark 2 și versiunea originală Black Shark, ceea ce înseamnă că am putea vedea telefonul de jocuri 5G înainte de sfârșitul anului.

Gaming în modul dedicat Black Shark 2 (Credit imagine: TechRadar)

Gaming în modul dedicat Black Shark 2 (Credit imagine: TechRadar)

Li nu era la fel de optimist în ceea ce privește pliabilitățile. El ne-a spus că tehnologia nu era încă suficient de matură, așa că Black Shark va analiza doar dacă oferă o experiență de joc mai bună pentru utilizatori.

Am vorbit, de asemenea, pe scurt cu el despre viitorul jocurilor mobile. Demo-urile pe care le-am văzut de la Black Shark 2 s-au axat pe PUBG Mobile, care rulează în principiu pe orice dispozitiv cu ecran, iar Li a recunoscut că majoritatea jocurilor mobile de ultimă generație sunt până acum porturi de PC-uri populare sau jocuri console, cum ar fi PUBG Mobile, Fortnite, și XCOM: Enemy Within. Totuși, acest lucru s-ar putea schimba.

Pe lângă faptul că se uită la prezentarea jocurilor mobile, Black Shark se pare că lucrează cu mari dezvoltatori ca Tencent (de la faima PUBG), pentru a se asigura că telefoanele mobile vor fi minunate la jocul lansărilor lor viitoare, astfel încât telefonul tău să poată juca high-end jocuri care nu sunt disponibile pe alte platforme.Source link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate