Beddit Sleep Monitor

15

Beddit Sleep Monitor este primul produs de monitorizare a somnului pe care Apple îl lansează, după ce a achiziţionat Beddit, un startup specializat în produse de acest tip.

Dispozitivul este o bandă dotată cu mai mulţi senzori care trebuie pusă sub cearşaf pentru a putea realiza monitorizarea. Poate ţine evidenţa duratei somnului, a pulsului, respiraţiei şi sforăitului. Toate astea pentru două persoane simultan. În plus, setul de date afişate este completat cu condiţiile de mediu, precum temperatura şi umiditatea din cameră.

Informaţiile sunt trimise către iPhone, unde pot fi citite prin intermediul aplicaţiei Beddit, pentru a cărei instalare este necesară versiunea 12 a sistemului de operare iOS. Beddit Sleep Monitor conlucrează, într-un mod mai limitat, şi cu Apple Watch. Ceasul inteligent al Apple poate afişa notificări cu privire la rapoartele generate şi alarme pentru ora portivită de culcare. Noul dispozitiv Apple costă 150 de dolari şi este compatibil cu orice smartphone pe care poate fi instalat iOS 12, adică orice model de la iPhone 5S încoace.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te înregistrează în timp ce dormi