Asus ZenFone 6

9

ZenFone 6 este un telefon puternic, care are un modul de camera inovator, si datorita acestuia telefonul are un ecran fara notch!

Ecranul fara notch are un raport ecran-corp de 92% si o diagonala de 6.4 inch. Acesta beneficiaza de protectie Gorilla Glass 6. In partea inferioara avem mufa USB Type C, un jack de 3.5mm si grila pentru difuzor. Pe spatele telefonului regasim un cititor de amprente, acesta fiind amplasat acolo in loc sa fie amplasat sub ecran.

ZenFone 6 vine cu un ecran LCD IPS. Desi pare descurajator, acesta este de o calitate extrem de buna si are o luminozitate de 600 nits, asta inseamna culori vibrante si clare chiar si in conditii de lumina ambientala puternica. Panoul este capabil sa redea 100% spectrul DCI-P3, asadar clipurile si pozele vor arata extrem de bine pe acest ecran. Telefonul vine echipat cu un Snapdragon 855, 6GB sau 8GB RAM si 64GB sau 256GB pentru stocare, cu posibilitatea de expansiune folosind un card microSD.

Camera, aceasta are un senzor Sony IMX 586 cu o rezolutie de 48MP, fiind evident si camera principala, iar alaturi avem inca un senzor de 13MP cu o lentila ultra-wide, pentru a captura imagini mai largi.

ZenFone 6 costa 2600LEI. Un telefon care are putere mare, design frumos, un mecanism original impresionant pentru camera si un pret greu de batut!

via: zonait.ro