Arlo Pro 2 e un sistem de camere video care să-ți supravegheze proprietatea. Partea cea mai bună e că n-au fir.

Arlo Pro 2 – un sistem smart pentru secolul 21

Arlo Pro 2 ad

Conceptul de casă inteligentă și IoT – Internet of Things – nu se referă doar la becuri pe care le controlezi cu telefonul, prize inteligente sau un termostat care știe când ești acasă pentru a-ți ajusta temperatura din casă. Un sistem smart de supraveghere intră, de asemenea, în calcul și acesta este motivul pentru care mai multe companii de tech își încearcă norocul în piață.

Nest, Logitech sau Amazon sunt doar câțiva producători care și-au propus să te ajute să-ți supraveghezi casa de la distanță. De această dată, am avut ocazia să testez cel mai recent kit de supraveghere al celor de la Netgear.

Intitulat Arlo Pro 2, sistemul din imaginea de mai sus este unul cât se poate de prietenos și fiabil. Îl instalezi în câteva minute, iar lista beneficiilor este una generoasă. Cel mai mare dintre ele constă în faptul că, fără niciun cost suplimentar, ai o săptămână de înregistrări video la calitate HD cu sunet.

Opțional, poți să te arunci la niște abonamente mai generoase pentru o lună de înregistrări sau mai mult, dar fără să cheltui un ban în plus, tocmai ai scos din calcul investiția într-un DVR sau computer menit să găzduiască conținutul înregistrat.