Amazon a început să lanseze un serviciu gratuit de muzică pentru a prelua Spotify

7Războaiele de difuzare a muzicii nu sunt oferite încă, iar Amazon se referă la discuțiile cu marile etichete despre oferirea unui serviciu gratuit, care să fie acceptat de noi Spotify – și s-ar putea lansa încă din săptămâna viitoare.

Acest lucru este în funcție de surse de vorbire Panou. Se pare că noul serviciu va oferi o selecție limitată de melodii, dar nu ar costa pe utilizatori nimic – un pic ca nivelul gratuit pe care Spotify îl oferă.

Noul serviciu sună foarte mult ca Amazon Prime Music, selecția de muzică pe care o primiți ca parte a unui abonament Prime – numai în acest caz va trebui să ascultați anunțuri în loc să vă înscrieți pentru Amazon Prime.

Amazon Prime Music oferă acces la aproximativ 2 milioane de melodii și există și un serviciu Amazon Music Unlimited, un concurent mai direct Spotify – are zeci de milioane de melodii în catalogul său și costă o taxă lunară suplimentară.

E un ecou aici?

Este ușor să vedem unde va fi lansat noul serviciu Amazon Echo dispozitive. În afara casetei, utilizatorii ar putea să înceapă să redea muzică fără să plătească sau să se înscrie pentru un alt serviciu.

În prezent, aveți o mulțime de moduri de a reda muzică printr-un ecou, ​​inclusiv conectarea unui telefon prin Bluetooth sau adăugând Apple Music sau Spotify prin intermediul aplicației Alexa de pe telefon.

Acest serviciu nou, dacă apare, ar fi, în teorie, mai convenabil decât acele opțiuni – cel puțin pentru ascultătorul de muzică casual, care vrea să audă doar câteva dintre cele mai recente hituri din când în când.

Dacă Billboard are dreptate și serviciul se lansează săptămâna viitoare, Spotify nu va mai fi singurul serviciu de streaming muzical care oferă un nivel gratuit, suportat de anunțuri.

Prin intermediul EngadgetSource link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate