Allview Hybrid S

7

Allview Hybrid S este echipat cu o baterie de 200mAh Li-Po, ceea ce pentru un smartwatch poate parea putin, insa aici hibridul celor de la Allview castiga teren deoarece nu avem nevoie sa aprindem ecranul daca doar dorim sa vedem cat este ceasul. Ceasul rezista departe de priza 5 zile in modul de operare full smart si 30 in modul de operare clasic.

Initial prima impresie dupa ce l-am pus la mana a fost ca este urias si nu este potrivit pentru fete, mai ales celor care au un cubitus si un radius de dimensiuni mititele asa ca mine. Dar dupa o utilizare de aproape o luna pot spune ca mi se potriveste si la sala si la nunta unor prieteni dar si la seara de cocktail si dans cu fetele. Iar atunci cand nu il am pe mana cu siguranta ii simt lipsa.

Fiind o utitilizatoare infocata a fratiorului mai mic Allview Allwatch, care desi este mult mai simplu din punct de vedere al meniului, se descurca perfect pentru nevoile mele de zi cu zi, pot spune ca Allview Hybrid S este cu multe clase peste acesta si indeplineste cam toate nevoile unui utilizator de smartwatch. Printre functiile favorite se numara personalizarea ecranului si chiar mai important, selectarea aplicatiilor de la care doresti notificari pe ceas.

De la ceasul elegant al Elisabetei I a Angliei cu diamante si perle, la hibridul celor de la Allview au trecut cam 448 de ani si cu toate acestea Hybrid S pastreaza din silueta ceasurilor clasice. Fiind un device complet cu o multitudine de setari si usor de personalizat pe gustul fiecaruia, Hybrid S este potrivit si antrenamentului HIIT de la sala, dar si pantofilor stiletto de la intalnirea de afaceri.

Specificatii

 

Allview Hybrid S
Tip Smartwatch, ace ceasornic
Display Rotund, color, 1.22″
Chipset Apollo 2 ARM Cortex-M4 Processor
Acumulator 200 mAh

30 zile (mod clasic)
5 zile (smartwatch)

Protocol Bluetooth 4.2
Dimensiuni 50,6x44x14,6 mm
88 g
Material Otel + sticla
Curea Diverse (piele, metal, etc)
Rezistenta apa 3 atmosfere
Control Touch screen

2 butoane

Compatibil Android 5.0 +
Allview Allwatch
Pret 699 RON

 

Allview Hybrid S este un smartwatch echipat cu un display color, cu un diametru de 1.22″, deasupra caruia gasim o pereche de ace de ceasornic clasice, de unde si denumirea Hybrid. Inima ceasului este SoC-ul Apollo 2 ARM Cortex-M4, alimentat de un acumulator cu o capacitate de 200 mAh. Datorita acestuia, ceasul poate functiona pana la 30 de zile in mod clasic, respectiv 4-5 zile in regim smartwatch intensiv, pana cand va trebui sa il punem la incarcat.

via: next.lab501.ro