2020 Nissan Versa Sedan dezvăluit cu stil proaspăt, mai multe tehnici

6Ultimul Nissan Versa a fost o mașină ușor uitată, dar Nissan încearcă să facă lucrurile în mod diferit cu modelul reproiectat pentru 2020. Deci, în loc de un show auto, Nissan a ales Festivalul de Muzică Tortuga din Fort Lauderdale, Florida, pentru a dezvălui noul subcompact limuzină. Dar nu Nissan Versa 2020 au mai multe de oferit decât doar cascadorii de marketing?

Este imediat evident că Nissan a făcut mai mult efort în versiunea 2020 decât predecesorul său. Versiunea precedentă a sedanului Versa a arătat că a fost proiectată în timpul unei pauze de cafea, dar modelul 2020 devine dramatic pentru exterior, ceea ce îl face să pară un mini Altima. Acordată, grila masivă "V-Motion" a lui Nissan este încă un gust dobândit, dar cel puțin designerii au încercat să facă ceva distinctiv.

Interiorul împrumută puternic de la Altima, de asemenea, cu o placă de bord similară și un volan cu fund plat. Cu toate acestea, ecranul central touchscreen este încorporat în tabloul de bord, mai degrabă decât în ​​mod independent, ca și pe sedanul mai mare. Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile, dar nu sunt echipamente standard. Nissan a făcut frâna autonomă de urgență, avertizarea de decolare a benzii de circulație și standardul automată a grinzilor standard. Controlul croazierii adaptive, monitorizarea la fața locului la orb și monitorul pentru atenția conducătorului auto sunt opționale suplimentare.

tracțiune pe față Versus este disponibil doar cu un motor: un motor cu patru cilindri de 1,6 litri. Centrala electrică de dimensiuni reduse produce 122 de cai putere și un cuplu de 114 de picioare de cuplu. Transmisie opțiunile includ o transmisie manuală cu cinci trepte și transmisie variabilă continuu (CVT).

Sedanul Nissan Versa 2020 va intra în vânzare în această vară, prețurile fiind anunțate mai aproape de data lansării. Nissan nu a menționat o întoarcere a hatchback-ului Versa Notă și probabil așteaptă dimensiuni asemănătoare să preia rolul mașinii. Poziția de conducere înaltă a lui Kicks și stilul elegant permit companiei Nissan să o comercializeze ca o cruce, ceea ce este mult mai de dorit pentru cumpărătorii din SUA decât un hatchback. Dar Kicks nu are tractiune integrala, facandu-l functionale la fel ca majoritatea hatchback-urilor.

Rețineți că Toyota rival revine versiunea hatchback a lui Yaris alături de generație curentă. 2020 Toyota Yaris hatchback va debuta la emisiunea auto din New York din 2019, în cursul acestei luni. Ne așteptăm ca sedanul Versa 2020 să apară și în Big Apple.Source link

Continut preluat si tradus automat de Google Translate